Pratar så fort jag kan : från Gilmore girls till Gilmore girls (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2017-08-22
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Mia Gahne
Originaltitel
Talking as Fast as I Can: From Gilmore girls to Gilmore girl
Dimensioner
260 x 143 x 20 mm
Vikt
441 g
SAB
Ikz Graham, Lauren
ISBN
9789174619324
Pratar så fort jag kan : från Gilmore girls till Gilmore girls (inbunden)

Pratar så fort jag kan : från Gilmore girls till Gilmore girls

Inbunden, Svenska, 2017-08-22
175
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk."
Lauren Graham

Lauren Graham är mest känd från succéserien Gilmore Girls, där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i Ett år med Gilmore Girls, som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans.
I Jag pratar så fort jag kan bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?".
Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av Ett år med Gilmore Girls.
Jag pratar så fort jag kan är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på Gilmore Girls, eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat.

LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna Gilmore Girls och Parenthood. Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles.

"I övrigt ger boken en intressant inblick bakom tv-seriekulisserna samt Hollywood i stort. Sammanfattningsvis är det en trevlig och snabbläst biografi. " Daniel Gustavsson, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pratar så fort jag kan : från Gilmore girls till Gilmore girls
  2. +
  3. Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro oc... av Michaela Forni (inbunden).

Köp båda 2 för 367 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Pratar så fort jag kan : från Gilmore gir...