Väck mig när det är över (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Agnes (del 2)
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2017-10-09
Förlag
Lind & Co
Dimensioner
177 x 110 x 15 mm
Vikt
143 g
SAB
Hc
ISBN
9789174619478
Väck mig när det är över (pocket)

Väck mig när det är över

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2017-10-09
25
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tidigt på julaftonsmorgonen tassar Agnes upp och duschar.
Hon njuter av att vara uppe innan familjen vaknar. När hon känner knutan i bröstet slår hon bort tankarna på att det skulle kunna vara cancer. Hon säger inget till sin man Tobias eftersom hon har fullt upp med att hantera konflikterna mellan tonåringarna i den nybildade familjen. Till råga på allt rasar visionen om en perfekt jul när hon inser att hennes syster bär på en mörk hemlighet.
Väck mig när det är över är en fängslande roman om moderskap, systerskap och om när livet inte blir som man tänkt sig.

"Jag fullkomligt älskade den här boken! Anne-Lie Högberg skildrar relationer, kärlek, sjukdom och systerskap väldigt starkt och vid flertalet tillfällen tog känslorna överhanden, precis som en bra skriven bok ska göra. [...]
Betyg: 5/5!"
Lindas bokhylla

"En trovärdig, stark och utlämnande berättelse om när livet ställs på sin spets. Övertygande skildring av något som ingen vill gå igenom. Jag älskar boken och den berör mig mycket!"
Ingela Lundskog, bibliotekarie och boktipsare på P4 Västmanland

"När det går en rysning genom kroppen, då vet jag att jag läst en riktigt, riktigt bra bok."
Eva Boström, Boktokig

"gripande berättelse om rädsla, syskonkärlek och livets oberäknelighet. Högberg tar i sin historia upp svåra frågor som exempelvis hur moderskap påverkas av en potentiell dödlig sjukdom och ovisshet och hur hemligheter förändrar relationer. Boken är välskriven och fångar in läsaren från första början. Då historien delvis är självupplevd blir berättelsen ännu mer intagande.
Läsvärd!"
BTJ

ANNE-LIE HÖGBERG (f. 1964) är bosatt i Bålsta utanför Stockholm. Efter en mångårig karriär inom ekonomi och administration är hon nu egenföretagare och skriver på heltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Väck mig när det är över. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sorglig men vacker och full av framtidstro.
  Boktanten, 17 mars 2020

  Detta är del två i serien om Agnes och denna är precis lika bra som den första. Även denna spänner över hela känsloregistret men mer åt det sorgliga hållet. Att drabbas av cancer är nog de flesta människors mardröm och här får man följa Agnes tankar och känslor, hennes oro och rädslor. Det är väldigt känslosamt och tårarna rann nerför mina kinder vid flera tillfällen.

  Boken är lättläst och en riktig bladvändare. Jag blir så berörd av ärligheten och äktheten i orden och det är svårt att inte känna med författaren.

 2. vacker historia om att inte ge upp
  sofiedbergsbokblogg, 20 augusti 2018

  Agnes och hennes familj har precis börjat komma tillrätta efter separation och nytt förhållande, egna barn ska nu bo ihop med bonusbarn och bara det är ju inte alltid helt lätt.
  När Agnes hittar en knöl i bröstet som visar sig vara cancer brister hela tillvaron.

  Detta är en bok om att överleva, att fortsätta kämpa när livet går emot en och att man kan hitta nya perspektiv på saker och ting man inte trodde.

  Jag garanterar fulgråt under läsningens gång, men även igenkä... Läs hela recensionen

 3. @boktyckaren
  @boktyckaren, 16 maj 2018

  "Väck mig när det är över" är en fantastisk uppföljare till "Det kommer aldrig mer att vara du". @anneliehogberg har förmågan att skriva så att man inte vill lägga ifrån sig boken. Det är många jobbiga delar, men också mycket värme och kärlek. Älskar den! 📒📘📗📙📕 av 5📚 Nu kan jag knappt bärga mig tills nr tre kommer ut 😍

 4. Underbar bok
  Cecimas, 15 januari 2018

  Jag kom lätt in i bokens handling, levde mig in i den. Smärtsam och varm samtidigt. Stundom irriterad och förbannad, 😂 Tog direkt parti för ena systern. Kände stor sympati för henne. Det är verkligen så att livet inte alltid blir som vi har tänkt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anne-Lie Högberg