Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2016-06-06
Upplaga
1
Förlag
BoD
Medarbetare
Hardtmann, Eva-Maria
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
190 x 120 x 10 mm
Vikt
210 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789174630725
Vårpall (häftad)

Vårpall

Häftad Svenska, 2016-06-06
147
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Året är 1994. Lugnet ska snart rivas, men fortfarande är det liv och rörelse bland barackerna och skjulen. Millan har hittat den perfekta husvagnen och ska äntligen få ett hem. Spiken tar emot besök i sitt garage, bröderna Conny och Bernt bor fortfarande kvar i labyrinten av små huskroppar i korrugerad plåt och Gurra serverar bacon och ägg på kredit hos Lugnets Mat. På Söder, i en annan del av Stockholm, bor Ingeborg som är gift med kungens adjutant. I jakten på kusinens katt hamnar hon i Lugnet, där Millan introducerar henne i pallens fantastiska värld. Det är A-pall, B-pall, rep-pall och pallkragar.

Tillsammans ger sig Ingeborg och Millan ut på en resa i Sverige. I glimtar och tillbakablickar får vi samtidigt följa Millan på sin eviga vandring genom Stockholms gator. I handväskan har hon allt hon behöver. Det är plastkort, avbitare, volvojärn och en sidenblus.

Vårpall är en berättelse om utanförskap, vänskap och vardagslängtan, men också om det oväntade. Berättelsen är fiktiv, men vissa överensstämmelser med personer och situationer i verkliga livet är inte bara tillfälligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vårpall
  2. +
  3. Vi ses i Covent Garden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi ses i Covent Garden av Ann-Louise Abbestam, Eva-Maria Arvidsson, Linda Bengtzing, Marie Berg, Carina Cefa-Öhrlund (inbunden).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »