Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2012-11-15
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
211 x 149 x 16 mm
Vikt
386 g
Komponenter
Paperback
ISBN
9789174631104

Vägen dit är en väg vi känner

Häftad,  Svenska, 2012-11-15
214
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  149
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken, eller "andaktspostillan" som vi kan kalla den, kan fungera riktigt bra till andaktsgrupper eller personlig andakt.
Mellan pärmarna finns 30 predikningar som du kan bära med dig i din vardag och som kan hjälpa dig att växa som lärjunge. "Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord" (Rom 10:17) och därför är predikan ovärderlig. Att utöver de vanliga besöken i kyrkan ta sig tid med en andakt i veckan, enskilt eller tillsammans med andra bidrar, till ett djupare trosliv och en vardag där Jesus får vara en naturlig del av livet. Vi som hållit dessa predikningar kommer från en frikyrklig och en svenskkyrklig tradition. Predikningarna utgår från olika teman under kyrkoåret och har hållits i vitt skilda kyrkor och samfund runt om i Norrland vilket också ger innehållet en ekumenisk prägel.

Andreas är en ung pastor numera bosatt utanför Skellefteå med sin familj. Andreas har tidigare även gett ut den självbiografiska boken "Elefanterna i rummet".

Lukas är en ung svenskkyrklig predikant från norra Sverige, med många järn i elden som nu för första gången ger ut en andaktspostilla.

Två unga förkunnare samlar några predikningar som följer kyrkoåret. Predikningarna har hållits främst i olika samfunds kyrkor i Norrland. Det är bra förkunnelse av två bibelförankrade och aktuella predikanter.
Hemmets Vän, februari 2013
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen dit är en väg vi känner
 2. +
 3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Elefanterna i rummet - och att vara barn i deras skugga

  Andreas Forsman

  Elefanten i rummet är ett begrepp som jag lånat från engelskan. När man talar om elefanter i rummet, så menar man något som tar stor plats och som alla är medvetna om, men ingen vill tala om rakt ut. Det kan röra sig om sådant som gör för ont för ...