Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2012-11-15
Upplaga
1
Förlag
BoD
Komponenter
Paperback
ISBN
9789174631104
Vägen dit är en väg vi känner (häftad)

Vägen dit är en väg vi känner

Häftad Svenska, 2012-11-15
219
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken, eller "andaktspostillan" som vi kan kalla den, kan fungera riktigt bra till andaktsgrupper eller personlig andakt.
Mellan pärmarna finns 30 predikningar som du kan bära med dig i din vardag och som kan hjälpa dig att växa som lärjunge. "Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord" (Rom 10:17) och därför är predikan ovärderlig. Att utöver de vanliga besöken i kyrkan ta sig tid med en andakt i veckan, enskilt eller tillsammans med andra bidrar, till ett djupare trosliv och en vardag där Jesus får vara en naturlig del av livet. Vi som hållit dessa predikningar kommer från en frikyrklig och en svenskkyrklig tradition. Predikningarna utgår från olika teman under kyrkoåret och har hållits i vitt skilda kyrkor och samfund runt om i Norrland vilket också ger innehållet en ekumenisk prägel.

Andreas är en ung pastor numera bosatt utanför Skellefteå med sin familj. Andreas har tidigare även gett ut den självbiografiska boken "Elefanterna i rummet".

Lukas är en ung svenskkyrklig predikant från norra Sverige, med många järn i elden som nu för första gången ger ut en andaktspostilla.

Två unga förkunnare samlar några predikningar som följer kyrkoåret. Predikningarna har hållits främst i olika samfunds kyrkor i Norrland. Det är bra förkunnelse av två bibelförankrade och aktuella predikanter.
Hemmets Vän, februari 2013
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen dit är en väg vi känner
  2. +
  3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Vägen dit är en väg vi känner