Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2012-10-31
Upplaga
2
Förlag
BoD
Dimensioner
190 x 120 x 3 mm
Vikt
100 g
Komponenter
Paperback
ISBN
9789174631173
Berika och värna livet : tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration (häftad)

Berika och värna livet : tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-10-31
77
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vår rikaste tillgång när vi utforskar tillvarons skiftande nyanser är våra känslor. Känslorna gör oss mänskliga, berikar tillvaron och ger livet färg. Med dessa tankar som utgångspunkt startade Elisabeth Jönsson, våren 2011, en bloggutmaning inom ramen för inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens. Utmaningen bar titeln "Berika och värna livet".
I denna personliga reflektionsbok, med plats för egna anteckningar, kan du läsa mer om de tio olika uppdrag som nu omarbetats för publicering i bokform. Gå på egen hand igenom de olika kapitlen, skriv ner dina personliga reflektioner och upplev hur du själv kan berika ditt liv. I slutet av boken finner du inspirationskällor att utforska på egen hand och även adresser och länkar till flera av dem som medverkade i "Berika och värna livet".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Berika och värna livet : tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration
  2. +
  3. Haja börsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Haja börsen av Andra Farhad, Frida Söderlund (kartonnage).

Köp båda 2 för 156 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Berika och värna livet : tio uppdrag för skaparglädje och själslig inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I Elisabeth Jönssons bok "Berika och värna livet" får...
    Holger , 25 april 2013

    I Elisabeth Jönssons bok "Berika och värna livet" får vi läsare tio olika uppdrag att tänka igenom. Vi uppmanas att göra personliga reflektioner och känna efter hur vi själva kan berika våra liv. Jag har just läst hennes bok och hittills bara hunnit pröva hennes metod med två uppdrag "Lev ditt drömliv" och "Vad är livskvalitet för dig". Metoden fungerar. Man stannar upp från dagens, ibland meningslösa, jäktande och tvingas se sig omkring och fundera på ett annorlunda sätt. För mig är denna bo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elisabeth Jönsson