Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2013-03-26
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
245 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
ISBN
9789174631753
Ung Ledare (häftad)

Ung Ledare

Inspirerande Bok Till Dig Som Är Ung Chef Eller Ledare

Häftad Svenska, 2013-03-26
219
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sparka igång din Chefskarriär på bästa sätt!

Ung Ledare är en bok helt tillägnad alla de personer som en dag kommer att bli chef, nyss har blivit chef eller som har arbetat som chef under en kortare tid. Oavsett ålder så är utmaningen densamma den dagen du för första gången klär på dig chefs och ledaruniformen. Alla de svårigheter du nu står inför måste
du se till att lära dig att hantera och den här boken fungerar utmärkt som ett bra stöd och bollplank i din framtida satsning som chef och ledare.

Ung Ledare är skriven Till Unga Ledare Av en Ung Ledare!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ung Ledare
  2. +
  3. Granskogsfolk : hur naturen blev svenskarnas religion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Granskogsfolk : hur naturen blev svenskarnas re... av David Thurfjell (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ung Ledare

Övrig information

Daniel Antonsson r Entreprenr, Inspiratr, Mentor, Frfattare, Framgngscoach, Utbildare, VD, LedarskapsExpert och Affrsman. Ja, listan kan gras lng men han brjade ocks sin yrkeskarrir redan som 18-ring d han blev Sveriges yngste ICA-handlare genom alla tider!

Sedan dess har karriren rusat ivg i en otrolig fart och Daniel har bland annat hunnit med att skapa ett utbildningsfretag som idag finns representerat i ett antal lnder internationellt.

Tack vare sin mentor, den vrldsbermde legendaren inom personlig utveckling - Jack Canfield, reser nu Daniel ocks runt ver hela vrlden och frelser om de Framgngsprinciper som Jack sjlv har spenderat ver fyrtio r med att utbilda mnniskor i.

Daniel har synts bde i tidningar men ocks i den amerikanska TV-showen Focus Forward, som handlar om inspirerande entreprenrer frn hela vrlden.

Daniel r den otroliga optimisten som lever sitt liv fr att visa andra att allting r mjligt - Bara man har rtt instllning och kan framgngskoden! Just dessa mnen r det som gr honom till en mycket uppskattad frelsare och utbildare.