Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
BoD
Medarbetare
Regnlund, Linnéa (ed.)
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
195 x 125 x 25 mm
Vikt
292 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Vl
ISBN
9789174632255
Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019 (häftad)

Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019

Häftad Svenska, 2019-05-20
189
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Splittrade själar är en antologi med texter och bilder av människor som själva upplevt dissociation, ofta på grund av svåra eller upprepade trauman. Texterna är skapade utifrån tre olika teman: orsaker till dissociation, vardag med dissociation och erfarenheter av vård och myndigheter.

Trots att många lever med, kämpar med och behöver förståelse för de dissociativa tillstånd de befinner sig i är kunskapen om vad dissociation kan vara fortfarande dålig. Det kan se ut på många olika sätt och innebära allt från overklighetskänslor till att man lever med flera olika delar eller personligheter inuti. Med den här boken hoppas vi öka förståelsen för olika former av dissociation.

Här får du chansen att möta människor som berättar om hur det kan vara att uppleva dissociation, utan att det tolkas eller filtreras genom någon annans perspektiv. Kanske är det första gången en bok av det här slaget skapats i Sverige, eftersom den svenska litteraturen om dissociation hitintills framför allt skrivits av behandlare och varit tänkt att läsas av andra behandlare.

Det här är en bok av dissociativa, för alla som vill veta hur dissociation kan vara. En bok med värdefulla och starka texter för dig som själv dissocierar, har någon i din närhet som gör det, som jobbar med dissociativa, eller som bara vill lära dig mer om dissociation.

Splittrade själar är den första antologin i en serie av böcker om dissociation. Utgivning för nästa antologi är planerad till första halvan av 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019
  2. +
  3. Leva nu : om trauma & dissociation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva nu : om trauma & dissociation av Christina Lejonöga, Annica Lilja Ljung (häftad).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Splittrade själar : Om dissociation, en a...