Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-02-13
Förlag
BoD
Komponenter
Paperback
ISBN
9789174632316
Vad hände i Tulisaari? (häftad)

Vad hände i Tulisaari?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-02-13

Slutsåld

När Annika Björklund plötsligt omkommer i en olycka drabbas dottern Emilia av en förlamande sorg och av någon oförklarlig anledning även rädsla. Hon känner instinktivt att det är något som inte stämmer och börjar så småningom göra efterforskningar i moderns liv. Det blir snart uppenbart för Emilia att det är mycket som hon inte känner till om moderns förflutna och att Annika bar på en mörk hemlighet. För att ta reda på mer beger hon sig till det lilla samhället Tulisaari i Finland där Annika växte upp. Emilia har ingen aning om vad som väntar henne där och är helt ovetande om vilken fara hon befinner sig i.

Berättelsen innehåller även dikter av Sanna Heinilä som finns utspridda i texten både på finska och svenska.

Detta är första delen i Tulisaari trilogin.

Sara Önnebo bor i Skåne med sambo och två barn. Hon har tidigare bott och arbetat utomlands i 15 år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Hon har en PhD i Molekylär Biologi men privat är hon mest intresserad av språk, att skriva, läsa samt lära sig om andra länder och kulturer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad hände i Tulisaari?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett riktigt stort guldkorn! Läs!
  Kim M. Kimselius, 5 november 2016

  Ibland dyker det upp ett extra stort guldkorn i recensionshögen, något oväntat som griper tag och är svår att lägga ifrån sig. Precis så var det med Sara Önnebos bok Vad hände i Tulisaari.

  Med de första raderna griper Sara tag i läsaren direkt:

  "Torsdag, 26 januari 2012
  Jag ska berätta vad som hände i Tulisaari. Så löd Annika Björklunds sista ord till sin dotter.
  Dagen då Emilia Björklunds älskade mamma krossades till döds av en stadsbuss började som vilken annan dag... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Önnebo