Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2012-03-05
Upplaga
1
Förlag
BoD
Medarbetare
Svedberg, Stefan
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
297 x 210 x 7 mm
Vikt
320 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Eabx
ISBN
9789174633405
Att förädla information till kunskap : ett lärande arbetssätt med IKT (häftad)

Att förädla information till kunskap : ett lärande arbetssätt med IKT

Häftad,  Svenska, 2012-03-05
183

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att förädla information till kunskap : ett lärande arbetssätt med IKT Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
I förslagen till ny läroplan och lärarutbildning betonas vikten av att informations- och kommunikationsteknik (IKT) utgör en nödvändig del av lärarutbildningen. Den moderna tekniken skall enligt dessa förslag användas som ett verktyg och då speciellt för aktiviteter som kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande (Prop. 2009/10:89).

All erfarenhet hittills visar, att digitala medier (IKT) kan utgöra ett stöd för utveckling och lärande. Speciellt gäller detta elevers samarbetsförmåga, kommunikations- förmåga samt förmågan att planera sitt eget lärande. Mitt syfte med bifogad lärarhandledning är att stimulera en elevaktiv undervisning som gynnar ett undersökande och kritiskt granskande arbetssätt. Den skall ses som ett försök att vidareutveckla det pedagogiska arbetet med IKT-användning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att förädla information till kunskap : ett lärande arbetssätt med IKT
  2. +
  3. Digitalisering och digital kompetens : lärarhandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering och digital kompetens : lärarhan... av Boel Nygren (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

r docent i informatik vid Internationella Handelshgskolan i Jnkping. Han har forskat om datorer i utbildningen i drygt 30 r. Hans avhandling "Datorstdd undervisning i skolan - mjligheter och problem" publicerades 1993. I dag intresserar han sig frmst fr hur IKT anvnds fr att organisera undervisning p ett mer flexibelt stt, bde i frgan om tid och rum. ven hur olika verktyg, exempelvis datorspel anvnds i undervisningen, tilldrar sig hans intresse. r docent i informatik vid Internationella Handelshgskolan i Jnkping. Han har forskat om datorer i utbildningen i drygt 30 r. Hans avhandling "Datorstdd undervisning i skolan - mjligheter och problem" publicerades 1993. I dag intresserar han sig frmst fr hur IKT anvnds fr att organisera undervisning p ett mer flexibelt stt, bde i frgan om tid och rum. ven hur olika verktyg, exempelvis datorspel anvnds i undervisningen, tilldrar sig hans intresse.