Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
76
Utgivningsdatum
2011-09-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
190 x 120 x 5 mm
Vikt
80 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc.03,Hc.017
ISBN
9789174633733
Ordlusta : tankar om livet (häftad)

Ordlusta : tankar om livet

Häftad Svenska, 2011-09-07

Slutsåld

Tycker du om att reflektera över livet, över dess vedermödor och glädjekällor? Tycker du om att läsa texter med dubbla budskap, ett konkret och ett underliggande? Tycker du om att bejaka dina lustar? Funderar du ibland på nutidsmänniskans livsval och vilka konsekvenser de får? Det gör jag också. Välkommen in i min värld, en värld av ordlust och ordlast!

Siv-Britt Mangi föddes i Kiruna, växte upp i en liten by, Lainio. Byns invånare hade en hög medelålder och hon kom därför att umgås mest med äldre människor, vilket lade grunden för ett reflekterande liv.

Numer bor hon i Övertorneå i Tornedalen. Den vackra naturen, stillheten och hennes passion för ord och människans utveckling är de stora inspirationskällorna.

- Någon gång måste man förverkliga sina drömmar. Annars själ de bara energi från en, säger språkläraren Siv-Britt Mangi i Övertorneå. För henne var energitjuven drömmen om att ge ut en bok, som nu har förverkligat.
[...] Jag har låtit trycka den själv på Books on Demand, berättar hon och fortsätter:
- Boken innehåller många av mina blogginlägg, plus en del nya texter. Den heter Ordlusta med undertiteln Tankar om livet. De olika avsnitten har jag kallat Livslusta, Arbetslusta, Naturlusta och så vidare. Allt som jag skriver om är sånt som jag gillar.
Haparandabladet, augusti 2011
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Siv-Britt Mangi

  • Sumpmyren

    Siv-Britt Mangi

    En gång hade hon varit någon. Uusitalos Lena. Det var innan Bengt kom till världen. Med hjälp av mamma, farsgubben och ett orubbligt kulturarv tar han hennes plats. Hon lämnar instängdheten i Tystnaden för ett liv i Stockholm. Där träffar hon Marc...

Bloggat om Ordlusta : tankar om livet

Övrig information

Siv-Britt Mangi fddes i Kiruna, vxte upp i en liten by, Lainio. Byns invnare hade en hg medellder och hon kom drfr att umgs mest med ldre mnniskor, vilket lade grunden fr ett reflekterande liv.

Numer bor hon i vertorne i Tornedalen. Den vackra naturen, stillheten och hennes passion fr ord och mnniskans utveckling r de stora inspirationskllorna.