Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2014-01-29
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
175 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789174634341
När livet återvänder (häftad)

När livet återvänder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-01-29
135
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Miranda har åkt ner till sommarstugan på Öland för att njuta av stillheten och på något vis börja om. Hon har haft en tuff tid bakom sig med sjukdom och separation. Nu är hon redo att börja sitt nya friska liv. På Öland möter hon människor som för med sig vänskap, kärlek och en nystart i Kalmar. Miranda är skör, men ändå stark av sina erfarenheter. När hon möter John blommar kärleken upp och väcker henne till liv på riktigt. Samtidigt insjuknar fadern i cancer och livet vacklar. Med mod, nyfikenhet och en nyvunnen självkännedom låter Miranda livet ändå återvända.
På ett lättsamt sätt har författaren blandat livets allvar och glädje. Det här är förvisso en berättelse om att börja om, men framförallt är det en berättelse om kärlek och om Miranda och hennes väg hem.

Malin Johansson är cert. Coach, dipl. QiGong instruktör, föreläsare och kursledare. Hon har en österrikisk magisterexamen i pedagogik kombinerad med media- och kommunikationsvetenskap och har tidigare arbetat inom mediabranschen i Österrike och Tyskland. Sedan 2009 driver Malin företaget Glada Sköldpaddan, välbefinnande för både kropp och själ.
Läs mer på www.gladaskoldpaddan.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När livet återvänder
  2. +
  3. Je m'appelle Agneta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Je m'appelle Agneta av Emma Hamberg (pocket).

Köp båda 2 för 204 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När livet återvänder. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En rätt ytlig bok
    Ingvar Eriksson, 16 maj 2014

    Tyvärr liknar berättelsen en veckotidningsroman. Miranda mår dåligt och hittar så småningom kärleken på Öland och allt blir frid och fröjd.

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

Malin Johansson r cert. Coach, dipl. QiGong instruktr, frelsare och kursledare. Hon har en sterrikisk magisterexamen i pedagogik kombinerad med media- och kommunikationsvetenskap och har tidigare arbetat inom mediabranschen i sterrike och Tyskland. Sedan 2009 driver Malin fretaget Glada Skldpaddan, vlbefinnande fr bde kropp och sjl.
Ls mer p www.gladaskoldpaddan.se