Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
298 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Lz
ISBN
9789174634365
Till Daniel : ett år av sorg, tankar och kaos (inbunden)

Till Daniel : ett år av sorg, tankar och kaos

Inbunden,  Svenska, 2013-12-19
169
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta är en bok om sorg, smärta, och förtvivlan, men framförallt är detta en bok om kärlek.

När Daniel rycktes ifrån oss den 12 september 2012 började jag skriva brev till honom. Brev där jag fick skrika ut allt det jag kände.
Där kunde jag berätta hur jag saknade honom och hur mycket jag älskade honom. Jag skrev också brev där jag fick skriva om den ilska jag kände mot sjukvården som jag ansåg hade skickat honom rakt ner mot undergången.
Breven publicerades på bloggen Till Daniel som ju mer tiden gick fick allt fler läsare, och fler och fler människor blev gripna av det tragiska öde som drabbat Daniel efter att han själv begärt hjälp av sjukvården.

Detta är det första årets brev och texter där sorgen efter Daniel blandas med den kärlek som jag kände och fortfarande känner för honom.
Detta är en bok om sorg, och om hur känslan av ensamhet ibland nästan kan förgöra en.
Det är också en årskrönika över ett år som aldrig borde ha skett. Ett år som på alla sätt kan kallas för ett riktigt skitår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Till Daniel : ett år av sorg, tankar och kaos
 2. +
 3. Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst av Jan Eliasson (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Walentine Andersson

 • Till Daniel

  Walentine Andersson

  Detta är en bok om sorg, smärta, och förtvivlan, men framförallt är detta en bok om kärlek. När Daniel rycktes ifrån oss den 12 september 2012 började jag skriva brev till honom. Brev där jag fick skrika ut allt det jag kände. Där kunde jag berätt...

Övrig information

Walentine Andersson har sedan 2004 skrivit p bloggen Walentines Vrld. Han gjorde sig dr knd som en person som vgade skriva personligt om livets uppgngar och motgngar.
Han gjorde sig ocks knd fr sina emellant starka sikter om HBTQ-vrlden som han ibland menade frstrde fr sig sjlv, men han kritiserade ocks dom som p olika stt vgrade acceptera det som Walentine ansg vara det moderna samhllet.

Under 2013 har han nstan uteslutande gnat sin kraft t att kmpa mot det sjukhus han ansg vara ansvarig fr Daniels dd och har bedrivit en kampanj fr att vcka mnniskors uppmrksamhet p felaktigheterna som skedde i och med Daniels vrdtid.

Till Daniel r hans frsta bok och r byggd p de texter han lagt upp p hans egna krleksfrklaring p ntet till Daniel, www.tilldaniel.se