Transparent sfär & Grön kvadrat : och andra dikter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2014-08-12
Upplaga
1
Förlag
BoD
Komponenter
HC gerader Rücken kaschiert
SAB
Hc.03
ISBN
9789174635287
Transparent sfär & Grön kvadrat : och andra dikter (inbunden)

Transparent sfär & Grön kvadrat : och andra dikter

Inbunden Svenska, 2014-08-12
359
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Transparent Sfär & Grön Kvadrat är Martin Tobias Lithners mest personliga verk. De tidigare diktsamlingarna har influerats av den fysiska världen, dess historia och de val människor har eller kommer att göra. Denna diktsamling är en blick inåt författaren själv. En djup analys, en 30-årig tidslinje fångat med ord om det vuxna sinnets bearbetning av allt det förflutna. Likt Lithners tidigare verk är dikterna präglade av en stark symbolik och hissnande metaforer.

Transparent Sfär & Grön Kvadrat är Martin Tobias Lithners tredje diktsamling på svenska. Lithner född 1980, är tidigare utgiven i USA med diktsamlingen Reflections of Insanity (2011) och de två svenska samlingarna Ljus ur Intet (2012) och Trappsteg (2012). Lithners poesi har även blivit utgivet som en spoken word skiva (Within Shadow) av BTR (2011). 2014 gav Lithner ut sin andra engelska diktsamling The Illuminate Bile. Martin Tobias Lithner är erkänd som en mycket djup tänkare, en vardagsfilosof med ett knivskarpt intellekt. Lithner är kontaktperson i Europa för Intertel, en förening för mycket högt begåvade(Intertel grundades 1966 i USA), Lithner är även medlem i I.S.P.E (International Society for Philosophical Enquiry, grundat 1974), en förening för extremt begåvade människor.

Lithner arbetar även med fleraxlade robotar åt Seco Tools AB, han är en flitig pusselskapare och har även publicerat ett flertal matematiska teorem, vilket teoremet "Spira Imitatio" har väckt stort intresse.

Lithner är även en bildkonstnär och har rönt framgång inom fotokonst och vunnit ett flertal priser med sina alster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Transparent sfär & Grön kvadrat : och andra dikter
  2. +
  3. The Illuminated Bile

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Illuminated Bile av Martin Tobias Lithner (häftad).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Transparent sfär & Grön kvadrat : och and...