Jag ser ett mörker i tunneln. (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-06-30
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789174635706
Jag ser ett mörker i tunneln. (e-bok)

Jag ser ett mörker i tunneln. (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-06-30
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En katastrof är sällan följden av en händelse, det är snarare en serie händelse och felaktiga beslut som är den utlösande faktorn till att det sker.
I boken "Jag ser ett mörker i tunneln" beskrivs en sådan serie av händelse. Handlingen börjar i Meknes, en stad i Marockos inland. Sedan utspelar sig dramat i fyra länder och den slutliga katastrofen sker i Stockholm.

Författaren Bo Hansson skrev noveller i sin ungdom. Men sedan kom livet, med familj, karriär, villa och vovve, emellan så skrivandet fick ligga på is. Nu arbetar han deltid och barnet har flyttat så nu har han tid att skriva igen. Resultatet blev boken "Jag ser ett mörker i tunneln". Handlingen utspelar sig i den miljö där han arbetar och har stor erfarenhet av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag ser ett mörker i tunneln.. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En aktuell och mycket underhållande bok.
    Bokmal, 17 juli 2015

    När man läser boken får man en tankeställare när man ser hur sårbart samhälle vi lever i. Bokens författare Bo Hansson har tydligen en god insikt i hur infrastrukturen fungerar och målar upp ett scenario som är skrämmande. Jag måste säga att det är oroande att så viktiga funktioner som infrastrukturen styrs av giriga entreprenörer. Jag ser fram mot Bo Hanssons nästa bok och jag hoppas att den berör samma ämne.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Jag ser ett mörker i tunneln.