Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2015-04-13
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
181 x 113 x 8 mm
Vikt
121 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Dok
ISBN
9789174635843

Om förändringar och att nå sina mål

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-04-13
91
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    64
Visa alla 1 format & utgåvor
Förändringar är en naturlig del av livet och de sker ständigt. Dessutom när vi vill uppnå olika mål är det oftast någon form av förändring vi menar. Den här boken handlar om hur vi kan förstå, hantera och genomföra förändringar.

Vi måste till exempel hantera skilsmässa och sjukdom. Vi vill kanske sluta röka, gå ner i vikt, införa nya arbetssätt på jobbet, komma på nya idéer, förbättra en prestation, få bättre samarbete med kollegorna eller mellan barnen, må bättre, ändra andras inställning i en fråga och mycket mera.

Boken ger insikter och verktyg. Alla som möts av förändringar eller vill genomföra förändringar av något slag, både privat och professionellt, har nytta av att läsa den här boken.

Jimmy Algotsson har de senaste femton åren arbetat med lednings- och styrningsfrågor i olika verksamheter och i olika länder. Förändringar av olika slag är liksom i det dagliga livet en naturlig del i våra organisationer. Och det är tankar från både arbetet och privata erfarenheter som gett inspiration till den här boken. Underlaget baserar sig också på vad den samtida forskningen säger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om förändringar och att nå sina mål
  2. +
  3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Jimmy Algotsson har de senaste femton ren arbetat med lednings- och styrningsfrgor i olika verksamheter och i olika lnder. Frndringar av olika slag r liksom i det dagliga livet en naturlig del i vra organisationer. Och det r tankar frn bde arbetet och privata erfarenheter som gett inspiration till den hr boken. Underlaget baserar sig ocks p vad den samtida forskningen sger.