Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2015-05-12
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
240 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789174636420
Vargen i Tulisaari (häftad)

Vargen i Tulisaari

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-05-12

Slutsåld

"Vargen i Tulisaari" är en spänningsroman som utspelar sig i finska Österbotten och kretsar kring ett gammalt hus som Sofia och hennes sambo Pekka har köpt efter att ha sett bilder på internet.
Pekka är ofta bortrest på grund av sitt arbete och Sofia tillbringar mycket tid ensam. Hon har flera kusliga upplevelser och börjar så småningom försöka ta reda på sanningen om den tragedi som utspelade sig i huset för mer än 100 år sedan.
Hon är inte beredd på vilka starka krafter hon har att göra med och kastas in i en skrämmande tillvaro som hon inte vet hur hon ska ta sig ur.
Detta är den andra fristående delen i Tulisaari trilogin.

Sara Önnebo skriver och illustrerar barnböcker och reseböcker för barn samt fantiserar ihop spänningsromaner.
För tillfället bor hon på den skånska landsbygden med sin finske sambo och deras två barn. Tidigare har hon bott utomlands i många år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Inspirationen till sitt skrivande får hon från sina resor och sina barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vargen i Tulisaari. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vem (eller vad?) var vargen i Tulisaari?
    Anna Hektor Jensen, 3 februari 2017

    Sara Önnebo har på 160 sidor, på ett smakfullt, lättsamt och engagerande sätt, paketerat en historia som man bara vill ha mer av.

    Det är mycket som händer i den här bladvändaren - den är svår att lägga ner och man vill bara ha mer, mer, mer.

    Personporträtten och platsbeskrivningarna är så träffsäkra och fint beskrivna att även om man aldrig varit i Österbotten, känns det som att man är på plats och upplever historien tillsammans med Sofia och hennes familj. Dock lämnar histo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Önnebo

Övrig information

Sara nnebo skriver och illustrerar barnbcker och resebcker fr barn samt fantiserar ihop spnningsromaner.

Fr tillfllet bor hon p den sknska landsbygden med sin finske sambo och deras tv barn. Tidigare har hon bott utomlands i mnga r, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Inspirationen till sitt skrivande fr hon frn sina resor och sina barn.