Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2015-05-01
Upplaga
1
Förlag
BoD
Medarbetare
Persson, Cecilia
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
140 g
Antal komponenter
1
Komponenter
425:B&W 5.83 x 8.27 in or 210 x 148 mm (A5) Perfect Bound on White w/Matte Lam
SAB
Hc.03
ISBN
9789174637311
Symboliska fraktaler (häftad)

Symboliska fraktaler

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-05-01
99
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte längre levereras innan julafton.
Boken Symboliska fraktaler ingår i projektet Symboliska fraktaler. Boken innehåller poesi och prosalyriska texter. Boken är indelad i tre avsnitt; Forskningsstation hjärnan, Ögats hegemoni och den Evolutionära själen.
Vi är verksamma både på Facebook och med bloggen Symboliska fraktaler.
POETIK - ETIK- ESTETIK
"Symboliska fraktaler vill verka för dialoger och det förutsättningslösa mötet som kan uppstå genom olika konstarter, filosofi, religioner, vetenskap, livsåskådningar, människosyner, temperament, personligheter och levda erfarenheter. Vår förhoppning är att lösa upp polariseringar, dikotomier, diskurser-och istället färdas in mot livsgåtorna, mystiken och de vibrerande frågorna om att vara människa utslängd i den nakna existensen. Att leva är en mycket allvarlig historia men skrattet befriar. Ingenting av detta kanske inte låter sig göras men likväl - gest- en rörelse - en intention - en uppriktig vilja att försöka."

Pär Larsson är född 1970 i Lidköping. Han har gjort ett flertal längre resor och har varit bosatt i Peru. Studerat Socialantropologi vid Stockholms Universitet. Arbetar nu med ensamkommande flyktingbarn.
Har skrivit och fotograferat under flera år och debuterar nu med boken Symboliska fraktaler tillsammans med Cecilia Persson.

Cecilia Persson född 1967 i Karlstad. Författare, historiker och skrivpedagog.
Utgivit fyra böcker samt två översättningar tillsammans med Bo Holmberg på Tranan förlag. Senast utgivna bok, Att bära sin egen kropp - en rapport, Heidruns förlag 2013.
Hon publicerar sig regelbundet i olika tidningar och tidskrifter samt är kolumnist på nordens största fackliga tidning -Kommunalarbetaren.
Erhållit författarstipendier och stipendier från Svenska Akademien vid tre tillfällen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Symboliska fraktaler
  2. +
  3. Sibyllan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sibyllan av Pär Lagerkvist (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Pr Larsson r fdd 1970 i Lidkping. Han har gjort ett flertal lngre resor och har varit bosatt i Peru. Studerat Socialantropologi vid Stockholms Universitet. Arbetar nu med ensamkommande flyktingbarn.

Har skrivit och fotograferat under flera r och debuterar nu med boken Symboliska fraktaler tillsammans med Cecilia Persson. Pr Larsson r fdd 1970 i Lidkping. Han har gjort ett flertal lngre resor och har varit bosatt i Peru. Studerat Socialantropologi vid Stockholms Universitet. Arbetar nu med ensamkommande flyktingbarn.

Har skrivit och fotograferat under flera r och debuterar nu med boken Symboliska fraktaler tillsammans med Cecilia Persson.