Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2015-06-02
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 154 x 5 mm
Vikt
143 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
uDokb
ISBN
9789174637502
Orka!: Självkänsla för tonåringar (häftad)

Orka!: Självkänsla för tonåringar

(3 röster)
Häftad Svenska, 2015-06-02
179
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Visste du att tonåren är en krisperiod, på riktigt?
Syskon är störiga, skolan suger och alla kompisar har det bättre än du. Samtidigt händer en massa olika saker i huvudet på dig.

Den här boken handlar om mycket som är speciellt bara för dig som är tonåring.
Det är ingen bok för mamma eller pappa. Det är din bok.

Det är en bok om självkänsla och självförtroende. Någonting som varenda en mår bättre av att ha och som många saknar och som man kan träna på för att få mer av.

Kanske är det allra viktigast att veta att du inte är ensam med att känna att livet kan vara jobbigt ibland. I den här boken får du läsa om vad andra tonåringar säger och tycker om hur det är att vara tonåring. Du får förklaringar på mycket och en massa tips om hur du kan tänka för att må bättre och känna dig väldigt stolt över dig själv.

I boken finns också en del att träna på. Varken vuxna eller tonåringar får en bra självkänsla helt automatiskt, det måste man träna på. Du blir inte jättebra på fotboll om du inte tränar och glosorna sitter inte jättebra om du inte övar. Samma sak med det här. Övningarna som finns i boken gör du helt själv, när du vill och när du har lust. De kan hjälpa dig att må ännu bättre och ta dig igenom din tonårstid den bästa tiden i ditt liv.

Christina Stielli har skrivit två romaner och tre tonårsböcker varav Orka! är en av dessa. Christina är förutom författare också föreläsare och träffar varje månad ca 1000 barn och ungdomar då hon pratar om sociala medier, självkänsla och motivation i skolor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Orka!: Självkänsla för tonåringar
  2. +
  3. The Secret : hemligheten för tonåringar

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Secret : hemligheten för tonåringar av Paul Harrington (inbunden).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Orka!: Självkänsla för tonåringar

Övrig information

Christina Stielli har skrivit tv romaner och tre tonrsbcker varav Orka! r en av dessa. Christina r frutom frfattare ocks frelsare och trffar varje mnad ca 1000 barn och ungdomar d hon pratar om sociala medier, sjlvknsla och motivation i skolor.