Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2015-06-06
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
157 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Dokb
ISBN
9789174637663
Tänk dig lycklig : vad alla borde veta om positivt tänkande och attraktionslagen (häftad)

Tänk dig lycklig : vad alla borde veta om positivt tänkande och attraktionslagen

(3 röster)
Häftad Svenska, 2015-06-06
99
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vi har väl alla varit med om det. Man bestämmer sig för att nu minsann ska jag börja tänka positivt! Jag är lycklig och framgångsrik! Man visualiserar det man vill ha, med stora förhoppningar! Efter en tid har det dock inte hänt så mycket positivt. Det känns motigt och de positiva affirmationerna och visualiseringarna känns som ouppnåeliga drömmar. Vad var det som gick snett?
Är det verkligen möjligt att tänka sig lycklig?
Ja, absolut! Kan man tänka sig olycklig så kan man också tänka sig lycklig!
Här får du lära dig alla hemligheter när det gäller positivt tänkande och attraktionslagen (känd från boken och filmen Hemligheten). Du lär dig undvika de vanligaste misstagen som folk gör när de försöker tänka positivt eller använda attraktionslagen. Du får lära dig hela 20 sätt att handskas med negativa tankar och känslor. Och mycket mer!
Idag är första dagen i resten av ditt liv. Idag är också en perfekt dag för dig att starta nya, positiva vanor. Ett nytt, positivt liv. För det är du värd!

Jonas har så länge han kan minnas slukat böcker om populärvetenskap, populärpsykologi, filosofi, oförklarliga mysterier, kroppsspråk, positivt tänkande, hypnos, sinnets okända krafter, meditation, inre balans, healing, reflexolog i stort sett allt som vidgade hans inre värld och förklarade den yttre världen. "Jag har alltid varit en fritänkare och inte haft något större intresse (och säkert inte heller tillräckligt tålamod!) för en formell psykologutbildning. Jag har alltid varit mer intresserad av kunskap som ligger utanför det de flesta skolor och utbildningar erbjuder: Strategiskt tänkande, psykologisk taktik och mentala knep, allt för att kunna handskas med besvärliga personer och situationer."
År 2010 fick hans intresse för självförbättring en ny skjuts och han började gå kurser och distanskurser i kroppsspråk, ansiktsuttryck, NLP (Neurolingvistisk programmering), konflikthantering, life coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques), attraktionslagen, hypnos, energimedicin, meditation etcetera, samt olika former av självförsvar och närkamp. "Alla dessa tekniker var som version 2,0 av allt jag hade studerat tidigare och gav mig en massa användbar kunskap om livet. Sedan 2011 arbetar jag också som deltidsinstruktör och lärare i flera av dessa tekniker. Den 1 november 2012 gav jag ut min första bok på engelska, och fler har följt efter det. Det kanske låter som om jag vill kunna precis allting men i själva verket är jag bara outtröttligt nyfiken på allt som kan förbättra mitt och andras liv. Att ha en bred kunskap ger ett vidare perspektiv på saker och ting och man ser hur allting hänger samman. Ytterst sett handlar det också om inre frid kontra styrka och kraft (yin och yang). Utan båda har du varken eller. Utan inre frid kan du inte till fullo njuta av din styrka och kraft, och utan styrka och kraft kan du inte försvara din inre frid."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tänk dig lycklig : vad alla borde veta om positivt tänkande och attraktionslagen
  2. +
  3. Lev din dröm : lär dig bemästra attraktionslagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lev din dröm : lär dig bemästra attraktionslagen av Helena-Magdalena Ivekrans (inbunden).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tänk dig lycklig : vad alla borde veta om...

Övrig information

Jonas har s lnge han kan minnas slukat bcker om populrvetenskap, populrpsykologi, filosofi, ofrklarliga mysterier, kroppssprk, positivt tnkande, hypnos, sinnets oknda krafter, meditation, inre balans, healing, reflexolog - i stort sett allt som vidgade hans inre vrld och frklarade den yttre vrlden. "Jag har alltid varit en fritnkare och inte haft ngot strre intresse (och skert inte heller tillrckligt tlamod!) fr en formell psykologutbildning. Jag har alltid varit mer intresserad av kunskap som ligger utanfr det de flesta skolor och utbildningar erbjuder: Strategiskt tnkande, psykologisk taktik och mentala knep, allt fr att kunna handskas med besvrliga personer och situationer."

r 2010 fick hans intresse fr sjlvfrbttring en ny skjuts och han brjade g kurser och distanskurser i kroppssprk, ansiktsuttryck, NLP (Neurolingvistisk programmering), konflikthantering, life coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques), attraktionslagen, hypnos, energimedicin, meditation etcetera, samt olika former av sjlvfrsvar och nrkamp. "Alla dessa tekniker var som version 2,0 av allt jag hade studerat tidigare och gav mig en massa anvndbar kunskap om livet. Sedan 2011 arbetar jag ocks som deltidsinstruktr och lrare i flera av dessa tekniker. Den 1 november 2012 gav jag ut min frsta bok p engelska, och fler har fljt efter det. Det kanske lter som om jag vill kunna precis allting men i sjlva verket r jag bara outtrttligt nyfiken p allt som kan frbttra mitt och andras liv. Att ha en bred kunskap ger ett vidare perspektiv p saker och ting och man ser hur allting hnger samman. Ytterst sett handlar det ocks om inre frid kontra styrka och kraft (yin och yang). Utan bda har du varken eller. Utan inre frid kan du inte till fullo njuta av din styrka och kraft, och utan styrka och kraft kan du inte frsvara din inre frid."