Vägen dit är en väg vi känner (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-16
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789174638561

Vägen dit är en väg vi känner E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-04-16
169
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken, eller "andaktspostillan" som vi kan kalla den, kan fungera riktigt bra till andaktsgrupper eller personlig andakt.

Mellan pärmarna finns 30 predikningar som du kan bära med dig i din vardag och som kan hjälpa dig att växa som lärjunge. "Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord" (Rom 10:17) och därför är predikan ovärderlig. Att utöver de vanliga besöken i kyrkan ta sig tid med en andakt i veckan, enskilt eller tillsammans med andra bidrar, till ett djupare trosliv och en vardag där Jesus får vara en naturlig del av livet. Vi som hållit dessa predikningar kommer från en frikyrklig och en svenskkyrklig tradition. Predikningarna utgår från olika teman under kyrkoåret och har hållits i vitt skilda kyrkor och samfund runt om i Norrland vilket också ger innehållet en ekumenisk prägel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Elefanterna i rummet - och att vara barn i deras skugga

    Andreas Forsman

    Elefanten i rummet är ett begrepp som jag lånat från engelskan. När man talar om elefanter i rummet, så menar man något som tar stor plats och som alla är medvetna om, men ingen vill tala om rakt ut. Det kan röra sig om sådant som gör för ont för ...