Att återerövra sitt liv : en guide till bättre relationer och känslomässig läkning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2010-09-15
Förlag
Books on Demand
Översättare
Gun Zetterström
Dimensioner
211 x 136 x 11 mm
Vikt
270 g
SAB
Vlbdg,Dok
ISBN
9789174651034
Att återerövra sitt liv : en guide till bättre relationer och känslomässig läkning (häftad)

Att återerövra sitt liv : en guide till bättre relationer och känslomässig läkning

(19 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad Svenska, 2010-09-15
234
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I den här boken visar den amerikanska socionomen Jean Jenson enkelt och kraftfullt hur negativa upplevelser i barndomen påverkar och formar våra relationer som vuxna. Hon ger också många förslag på hur man kan lösa sina relationsproblem genom att återbesöka det barn man en gång var. Det arbetssätt som Jenson föreslår är unikt genom att kombinera konkret beteendeförändring med djupgående känslomässig bearbetning. Boken kan användas både som självhjälpsbok och som utgångspunkt för psykoterapeutiskt arbete mellan en klient och en terapeut.attatererovrasittliv.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att återerövra sitt liv : en guide till bättre relationer och känslomässig läkning
 2. +
 3. Det vi inte kan råda över : om vårt förhållande till världen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det vi inte kan råda över : om vårt förhållande... av Hartmut Rosa (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Att återerövra sitt liv : en guide till bättre relationer och känslomässig läkning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken!
  Emily , 26 januari 2021

  Så värd att läsa! Skriver om ett djupt ämne på ett väldigt enkelt språk. Mycket intressant och viktigt att få grepp om både som självhjälpsbok eller om man arbetar med att hjälpa andra. Läs den!

 2. Insiktsfullt o modigt beskrivet
  marfro, 15 augusti 2019

  Med insikt, förståelse och mod beskriver författaren konsekvenserna av brister i anknytning. Hon delar också med sig av tips på hur vi bättre kan hantera oss själva när det känns som svårast.

 3. Bra men kunde varit bättre
  Suzy Sönmez, 23 mars 2018

  Väldigt lärorikt men tycker det var för få nyanser. Det fanns bara 2 olika försvarstekniker angivna och det passer inte alltid in. Däremot fanns det gott om exempel som man kunde relatera till.
  Behövs nog läsas fler ganger.

 4. Vet inte riktigt
  Birgitta Stiefler, 18 maj 2016

  Jag tog mig an denna bok med stora förväntningar, men jag blev lite besviken på olika sätt. Jag tycker det var tråkigt att det var så många stavfel i boken med tanke på det seriösa innehållet. Det fick boken att tappa lite trovärdighet. Sedan fick jag känslan av att det kvittade hur bra uppväxt man än hade haft så var det någonstans ett "elände". Med andra ord blev jag inte så upplyft av boken men å andra sidan var det kanske inte meningen heller. Det fanns stycken som jag tog till mig absolut, och den är läsvärd.

 5. Konkret hjälp, inget kvacksalveri
  Susie, 19 juni 2015

  Mycket bra handledning för att komma i kontakt med sitt inre. Vägledningen verkar fånga upp alla väsentliga omständigheter, vilket känns tryggt och genomtänkt. Boken är lättläst med tanke på dess komplexitet.

 6. En underbar vägledning för att hjälpa sig själv med...
  Eva Jacobson, 20 september 2013

  En underbar vägledning för att hjälpa sig själv med olika inre problem. Rekommenderar den till alla jag talar med i olika sammanhang och naturligtvis i första hand till mina barn. Alla borde läsa den och använda den, men den kan vara lite svår för det är ju ett avancerat ämne. Tyvärr lite stavfel men den fungerade ändå.

 7. Mycket bra bok på alla sätt och vis. Skulle ha gett...
  Gabri, 13 september 2013

  Mycket bra bok på alla sätt och vis. Skulle ha gett den 5 stycken stjärnor om den även hade varit korrekturläst och kanske lite roligare layout. Irriterande med alla stavfel. Dock är innehållet det viktigaste och det ger jag 5 stjärnor.

Visa alla 7 recensioner