Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2010-09-17
Förlag
Books on Demand
Dimensioner
210 x 147 x 17 mm
Vikt
400 g
SAB
Occ
ISBN
9789174651089
Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor (häftad)

Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2010-09-17
191
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast torsdag 14 december med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
På en presskonferens tillkännager en minister gråtande sin avgång. Fler ministrar borde gråta. Det finns många både nuvarande och före detta ministrar som har mycket goda skäl att brista i gråt över vad de har gjort och gör mot sitt land och dess befolkning.

Med världens mest extrema invandringspolitik har de förvandlat Sverige till ett splittrat och otryggt land där allt fler människor har allt svårare att känna igen sig. Utan att befolkningen någonsin blivit tillfrågad har det svenska Folkhemmet på bara några årtionden förvandlats till ett mångkulturellt samhälle med en kraftigt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, havererad integration, Europarekord i anmälda våldtäkter, hederskultur, anlagda mångmiljonbränder och flykt från de invandrartäta områdena.

"Fler ministrar borde gråta" är en samling knivskarpa politiska krönikor om tillståndet i Sverige en bit in på 2000-talet. De är icke önskvärda rapporter om en verklighet som vi aldrig får läsa eller höra om i massmedia.

Författaren bakom pseudonymen Julia Caesar är journalist med lång erfarenhet från medievärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor
 2. +
 3. Landet som försvann : politiskt inkorrekta krönikor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Landet som försvann : politiskt inkorrekta krön... av Julia Caesar (häftad).

Köp båda 2 för 381

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fler ministrar borde gråta : tjugoen oönskade krönikor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lysande skrivarkonst om vårt nutida hemland
  Rebecka Hildegard , 28 februari 2015

  Tack Julia för att du visar konsekvenserna av elitens, dvs politikers och medias, misslyckade migrationspolitik. Tyvärr tiger eliten still och vägrar erkänna misslyckandet. Vi andra lever med det varje dag. Eliten väljer att fortsätta på inslagen destruktiv väg i stället för att försöka rädda vårt civiliserade samhälle, om det inte redan är för sent?

 2. Varför ser samhället ut som det gör idag? Vad ledde...
  Suzanne 62 (Bålsta), 27 augusti 2013

  Varför ser samhället ut som det gör idag? Vad ledde oss hit och varför? Julia Caesar tar upp aktuella frågor och belyser dem på ett klart, lättläst och öppet sätt. Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Fler ministrar borde gråta : tjugoen oöns...