Världsmästarna : när Sverige blev mångkulturellt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2010-11-03
Förlag
Books on Demand
Dimensioner
212 x 137 x 30 mm
Vikt
550 g
SAB
Ohdi-c
ISBN
9789174651249
Världsmästarna : när Sverige blev mångkulturellt (häftad)

Världsmästarna : när Sverige blev mångkulturellt

(31 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-11-03

Slutsåld

Sverige ska vara världsmästare i godhet. Det har svenska politiker oberoende av partifärg bestämt. Sedan 1980 har cirka 1,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd i Sverige. Majoriteten kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. Bara 5 procent är flyktingar. Övriga 95 procent har kommit av andra skäl, framför allt för att skaffa sig bättre liv och ta del av den svenska välfärden.

Invandringspolitiken är den faktor som har förändrat Sverige mest sedan andra världskrigets slut. På bara några årtionden har mer än en femtedel av den svenska befolkningen bytts ut. Nu lever vi med resultaten: en snabbt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, Europarekord i anmälda våldtäkter, importerad hederskultur, tvångs- och barnäktenskap, en havererad integration, nedbrända skolor och bilar, stenkastning mot polis och räddningspersonal och allt fler bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från det svenska samhället. Under ytan döljer sig andra sorters förändring som inte är lika lätt att se. Många svenskar känner i dag sorg, främlingskap och växande otrygghet i sitt förändrade land.

Världsmästarna är en faktabaserad granskning av hur den mångkulturella politiken har förändrat Sverige. Det är den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör. Boken innehåller en obarmhärtig uppgörelse med den egna yrkesgruppen - författaren är journalist med lång erfarenhet av medievärlden. På grund av en krympande yttrandefrihet och det växande hotet från islam skriver hon under pseudonym, Julia Caesar.

Andra reviderade upplagan med nytt efterord av författaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Världsmästarna : när Sverige blev mångkulturellt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen någon som vågar belysa verkliga förhållanden....
  Matti Anniko, 11 oktober 2013

  Äntligen någon som vågar belysa verkliga förhållanden. Jag har lånat ut boken till många vänner som också uppskattar den. Den politiska korrektheten leder till verkliga problem i vårt samhälle om man inte vågar debattera och försöka lösa problemen. Tack "Julia Caesar"!

 2. Mycket intressant och väl faktaunderbyggd läsning om...
  Fredrik, 10 juli 2013

  Mycket intressant och väl faktaunderbyggd läsning om konsekvenserna av dagens invandringspolitik! Jag skrattade lite åt en vän från forna Yugoslavien när han såg paralleller mellan aktuell situation i Sverige och förkrigstiden i Yugoslavien där muslimerna fick allt mer inflytande över allt från skolmat till lagstiftning. Jag har satt skrattet i halsen och inser att han har rätt; vi står inför ett allvarligt hot mot europeiska kristna grundläggande värderingar. Ännu mer skrämmande är hur islam... Läs hela recensionen

 3. Är Sverige sista Sovjetstaten? Där medborgarna söker...
  LRB, 27 maj 2013

  Är Sverige sista Sovjetstaten? Där medborgarna söker information på informella vägar eftersom de centralstyrda media hela tiden måste analyseras med kremelogiska metoder...

 4. Fullkomligt lysande
  Johan S., 22 mars 2012

  Utomordentligt välskriven, väl underbyggd och en skrämmande tydlig redogörelse för den enorma samhällsförändring Sverige utsatts för sedan det politiska beslutet togs 1975 att göra vårt land mångkulturellt.

  En bok för alla som önskar en mer nyanserad bild av invandingen och dess konsekvenser än den politiskt korrekta media ger varje dag.
  Oavsett vem kvinnan bakom pseudonymen är, har hon gjort en oerhört viktig gärning i en tid när nästan inga författare eller journalister vågar... Läs hela recensionen

 5. Den viktigaste svenska bokutgivningen i modern tid
  Omar Filmersson, 11 september 2011

  Det här är ren dynamit. Boken överträffar alla mina redan högt ställda förväntningar. Med utomordentlig journalistisk precision dissekerar Julia Caesar det mångkulturella samhället ur alla aspekter. Resultatet är förödande. Världsmästarna lämnar ingen opåverkad. Det är naturligt och ofrånkomligt att alla som betygsätter boken antingen ger den högsta betyg eller lägsta betyg, och ingenting däremellan. Resonemangen, logiken, statistiken och faktabakgrunden är sådant som vi antingen känner igen ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Julia Caesar