Trasiga liv och bristande bot (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (6.3 MB)
Enheter
Lämpar sig ej för läsning på små skärmar, t ex mobiltelefoner.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-01-20
Förlag
Nomen förlag
ISBN
9789174655940

Trasiga liv och bristande bot

E-bok, Svenska, 2014-01-20
93 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Denna bok har inga ambitioner av att vara någon faktabok om ämnena den handlar om utan är helt mina personliga upplevelser om min tid som behandlare inom BUP och socialtjänst. Boken handlar också om min personliga resa under denna tid. Inte minst mina konflikter med svenska skolan.

Jag börjar min resa på 80 talets Sundsvall och fortsätter sedan kronologiskt min resa till Arboga där jag och min familj bor idag. Så det är viktigt att tänka att när jag beskriver till exempel socialtjänsten i Sundsvall så är det förmodligen en helt annan organisation i dag än det var då. Antagligen är personalen också nästan helt utbytt sedan dess. Detta bör läsaren ha i åtanke även när vi närmar oss nutid eftersom förändringar kan hända snabbt och kan vara omfattande.

Boken är menad lika mycket för de som jobbar med människor som för de som av någon anledning är tvungen att vända sig till myndigheter för att få hjälp. Jag hoppas att de som känner sig illa behandlade av myndigheter hittar någon tröst eller styrka i boken och jag hoppas att de som jobbar framförallt inom BUP, socialtjänst och skola hittar något att tänka över när det gäller etik och arbetsmetoder. Ha en trevlig lässtund.

Juha Snellman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Trasiga liv och bristande bot