Tomten finns inte! Från omedveten till medveten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-02-10
Förlag
Nomen förlag
ISBN
9789174656060
Tomten finns inte! Från omedveten till medveten (e-bok)

Tomten finns inte! Från omedveten till medveten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-10

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Erfarenhet är kunskap - resten bara information". Det är ett underbart uttalande av vetenskapsmannen Albert Einstein. Alla människor har erfarenhet, men ersätter den alltför ofta med andras information, som sedan får styra livet, oftast åt fel håll.

Jörhan Pienitzka är en man som bär på en stor och tung erfarenhet, allt från en hård barndom, via att förstöra mycket i sitt eget liv i tron att hans värde var lågt, till att lyfta upp sig och bli en lärare. Tack vare sina erfarenheter, sin livsresa och sin förmåga att också ta in budskap från andra kloka människor, har han och medförfattaren Christel Dopping lyckats med att på ett holistiskt och pedagogiskt sätt berätta om den kunskap som vi alla behöver. Oavsett hur vi lever våra liv. Författarna lyckas samla ihop de pusselbitar som livets helhet bygger på och kombinera detta med övningar, reflektioner och frågeställningar som utmanar. Vågar du förändra och förädla ditt liv? Ta då chansen att fördjupa dig i den kunskap som erbjuds och bli en ärlig, närvarande och öppen människa, en människa som förstår att utveckling sker först när vi vågar se på hela vårt liv!

Vi behöver se att det är möjligt att skapa ett liv där vi själva styr. Författarna återvänder troget till att hela du måste vara med - i tanke, känsla och handling, vilket är den enda vägen om vi vill skapa ett helt liv. Med bokens hjälp förstår vi att verkligt mod är att visa hela sig själv och inte skrämmas av sina brister. I stället behöver vi se dem som möjligheter att skapa mål och därmed göra om dem till styrkor.

Gör en resa genom ditt liv! Använd den erfarenhet och kunskap som erbjuds och lev ditt liv utifrån dig själv som den unika individ du är på en resa genom helheten!

Lennart Matikainen
Relationscoach och författare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Ansvarsfull

    Camilla Kuylenstierna, Christel Dopping

    Ingen är som alla andra. Själv var Camilla Kuylenstierna för det mesta full. Hon föddes i en gravt alkoholiserad familj och växte upp med parkbänksalkisar i köket. Hon satt på fosterhem och tampades med sociala myndigheter samtidigt som hon gick i...