Året runt med Saltå kvarn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2011-09-01
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Holm, Malou (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
300 x 225 x 20 mm
Vikt
1090 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174690149

Året runt med Saltå kvarn

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-09-01
207
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Äntligen: uppföljaren till Smaker från Saltå Kvarn. Lika vacker, inspirerande och fullmatad med recept.

Boken är indelad i Vår, Sommar, Höst och Vinter. Recepten följer årstidernas smaker och utbud och har Saltå Kvarns ekologiska produkter som grund. Laga och avnjut kokoscheesecake med mangosås på våren, parmalindade kycklingspett med primörsallad på sommaren, skogsbröd på hösten och köttgryta med bönor och äppelcouscous på vintern.

Cirka 200 recept med spännande smakkombinationer, hälsosamma ingredienser, sötsaker och mycket annat. Kort och gott en omfångsrik kokbok som faller såväl vegetarian som köttälskare på läppen.

Innehåller en lång rad brödrecept från Saltå Kvarns bagarmästare Manfred Enoksson

Åsa Swanberg är kokboksförfattare. Malou Holm är grafisk formgivare. Deras samarbete har resulterat i flera framgångrika kokböcker, förutom Smaker från Saltå Kvarn, även Mat att äta minst en gång i livet, Singel i Köket, Tjejmiddag m.fl. Wolfgang Kleinschmidt är en av Sveriges skickligaste matfotografer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Året runt med Saltå kvarn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Present
  Karin Gustavsson, 1 april 2014

  Den här fantastiskt trevliga kokbok gav jag bort i present till min dotter. Hon använder sällan kokbok, men denna bok vet jag att hon använder och har haft mycket nytta av.

 2. Vackra bilder, en njutning att bara bläddra igenom...
  Maria, 7 oktober 2013

  Vackra bilder, en njutning att bara bläddra igenom boken, spännande annorlunda ingredienser, variationen på vegetariska och kötträterna är väl balancerade.

 3. Boken innehåller en poetisk och mycket vacker...
  Karin Larsson, 5 juli 2013

  Boken innehåller en poetisk och mycket vacker beskrivning av just Sverige med dess skiftande natur och årstider. Många av recepten, särskilt brödbaken, är väldigt komplicerade och innehåller stundtals ingredienser som är helt omöjliga att få tag på, om man nu inte råkar bo granne med Saltå kvarn. Jag läser den mer som en vacker bok än en kokbok med handfasta recept.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Åsa Swanberg