Syjunta : 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2013-03-04
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Messing, Annika (form) / Bohlin, Sari (foto)
Dimensioner
234 x 194 x 17 mm
Vikt
546 g
SAB
Qccc,646.1
ISBN
9789174690491
Syjunta : 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv (inbunden)

Syjunta : 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-03-04

Slutsåld

"Fräsiga designtyger, tillbehör och detaljer liksom snygga foton... Denna moderna handbok ger säkert inspiration till såväl den ovane som den erfarne." BTJ

Dukar, örngott, haklapp, väska, påse, grytlapp, draperi, tygbok, vimplar, brickband, boaorm, kökshandduk och en massa annat att sy!

Handarbetstrenden har aldrig varit större: syjuntan gör come back!

Göm dina gamla Burdatidningar och plocka istället fram den här moderna syboken! Modern i mening att syprojekten är: vardagsbra (bara användbara saker), medvetna (retrotyger lämpar sig extra bra) och inspirerande (variationen har inga gränser).

Boken är uppdelad i fyra avsnitt: Köket, Barnen, Hemma och Praktiskt. Beskrivningar till förkläde, bordstablett, grytlapp, barnvagnsmobil, kanin-kom pis, lapptäcke och vimplar. Kuddfodral, necessär, bokmärke, laptopfodral och till den trendiga tygkas sen såklart. Med mycket mera.

Till varje projekt finns tydlig beskrivning och en il lustrerad "mall" som är lätt att läsa av. Boken är full av härliga foton tagna i vardagliga situationer. Det här är en bok som väcker sylustan, både för den som är van och ovan!

Annika Messing är virkaren och formgivaren bakom den uppskat tade Välkommen till virkligheten. Christina Persson har för vana att sy den oumbärliga tygkassen och ge bort i present.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Syjunta : 32 bra-att-ha-saker du kan sy själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Syjunta!
  Cecilia Carlsson, 12 februari 2014

  Lätt att förstå - jag är nybörjare så den är toppen! Innehöll det jag var på jakt efter, haklappar, grytlappar och mobilväska.

 2. En inspirerande bok, med enkla ideér. Bra bok för...
  marja-leena mosell, 6 juni 2013

  En inspirerande bok, med enkla ideér. Bra bok för nybörjare. Ska ha den i skolan till mina elever i textilslöjden också.

 3. Fantastiskt inspirerande bok som dessutom innehåller...
  Berith , 17 april 2013

  Fantastiskt inspirerande bok som dessutom innehåller vackra bilder. Projekten är alldeles lagom stora att dra i gång när man är småbarnsförälder.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Sy själv: 32 superenkla sömnadsprojekt

  Annika Messing, Kicki Persson

  "Tydlig och lätthanterlig" Bibliotekstjänst, Kristina Rydälv Kåreby   Sy det själv! Påse, sadelskydd eller en kökshandduk. Det här är boken som väcker sylustan, både hos den erfarne och för nybörjaren, med en mängd busenkla, roliga ...

 • Willkommen im Häkel-Wunderland

  Annika Messing

  Freche Gesellen - fix genadelt Willkommen im Land der Häkelfreunde: Hier leben Dinosaurier, Krokodil, Maulwurf, Affe, Ameisenbärchen und viele andere Tiere friedlich zusammen. Selbst eine kleine Prinzessin und Roboter sind in dieser bezaubernden W...

Bloggat om Syjunta : 32 bra-att-ha-saker du kan sy s...