Vem äter...? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2013-10-16
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Fia Eliasson
Dimensioner
160 x 160 x 15 mm
Vikt
238 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174690637
Vem äter...? (kartonnage)

Vem äter...?

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2013-10-16

Slutsåld

"Fullträff! En enkel med samtidigt finurlig pekbok... Härliga färgkombinationer och rytmisk och lekfull layout gör att man inte har något emot att läsa många, många gånger."
Tidningen Vi Föräldrar

Vem gömmer sig i äpplet och bland bladen?

Äntligen! Fia Eliasson är tillbaka med en färgsprakande och charmig pekbok för de allra minsta! Den här gången ställs frågan vem äter ... maskrosblad? Kottar? Spagetti? Vi leker tittut med bl a kaninen, ekorren, apan och björnen.

Tjocka blad, perfekta för de minsta.

Fia Eliasson sysslar med arkitektur, grafisk form och text. Hon har tidigare gett ut Min första bok om tama djur, Min första bok om vilda djur, Vem bor ...?, Vem låter ...? och 123 cirkus på turné.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vem äter...?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte kul
  JS, 18 augusti 2019

  Vi har flera böcker av Fia Eliasson och de flesta tycker jag verkligen om. Denna däremot är läskig och inte alls fin. Dottern blir helt irriterad av de fula illustrationerna - framför allt av slutet.

 2. hurra!
  Amelie Herbertsson, 8 mars 2018

  Mitt barns favoritbok hela första året! (och fortfarande popis vid 16 mån) Rolig att läsa och barnet får med ledtrådar gissa vad som finns på nästa sida.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fia Eliasson

 • ABC-huset : Vi hälsar på hos bokstäverna!

  Fia Eliasson

  "Boken sprudlar av både ord och bildglädje... ABC-huset är en på samma gång lekfull och inspirerande bok, mycket pedagogisk utan att bli torr och tråkig. Betyg 5 av 5." BTJ, Madeleine Jephsson   Välkommen till ABC-huset. Lär dig alf...