Nej! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2014-08-18
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Mattias Henrikson
Originaltitel
No!
Illustratör/Fotograf
Tim Warnes
Dimensioner
285 x 250 x 10 mm
Vikt
468 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174690828
Nej! (inbunden)

Nej!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-08-18

Slutsåld

"ORD kan inte beskriva hur mycket min lille kille gillar den här boken och VILKEN otroligt språkhjälp den har varit hemma hos oss."
Bokomaten

En munter saga för barn som säger NEJ!

Manne var så söt, det tyckte alla. Tills den dagen då han lärde sig ett nytt ord: NEJ!

Här är boken för alla familjer som tacklar dåligt humör. Vi får lära känna Manne som får ett nytt favoritord NEJ!. Manne älskar sitt nya ord och han säger det allt oftare. Snart säger han NEJ! hela tiden - när han ska äta, bada, gå och lägga sig, ta på sig jackan och i skolan.

Snart har Man nes lilla ord blivit ett stort, STORT problem. Han går miste om en överraskning och att få leka med sina vänner. Manne hamnar tillslut ensam ute i regnet, allt på grund av hans nya favoritord. När Mannes pappa frågar om han vill ha en kram finns bara ett givet svar: n-nnne...JA! Nu har Manne ett nytt favoritord!

En färgglad bilderbok med mycket personlighet och värme. Illustrationerna är stora och char miga och varje sida innehåller många små roliga detaljer som man kan titta länge på.

En bok som alla familjer kan känna igen sig i - även det snällaste barnet kan gå igenom en tvärtemot-fas! Detta är en fin saga med en stor portion humor, lite allvar och hög igenkännings faktor för hela familjen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nej!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken fullträff!
    Per-Åke Backman, 26 december 2017

    Vilken fullträff!
    Lika rolig för stora som för små - som gåva så mottogs boken med den största glädje!
    - Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tracey Corderoy