Trädgårdskalender (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2015-01-08
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Åberg, Annika (form)
Illustratör/Fotograf
Ingrid af Sandeberg
Dimensioner
214 x 173 x 11 mm
Vikt
317 g
SAB
Qe
ISBN
9789174691160
Trädgårdskalender (häftad)

Trädgårdskalender

(33 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2015-01-08

Slutsåld

"Allt som allt en mycket behändig, fin liten bok till dig själv eller kanske som present till en nybliven trädgårdsägare." Odla.nu

Praktisk hjälpreda och inspiration!

Trädgårdskalender är den enda i sitt slag: en underbart vacker och inspirerande bok för alla trädgårdsentusiaster - både för nybörjaren och den mer erfarne, för balkongen inne i stan och den stora trädgården på landet.

Trädgårdskalender är på en gång en praktisk hjälpreda där du kan dokumentera dina erfarenheter och en källa till inspiration som räcker året runt. I flera år kan du skriva ner vad du gör i din trädgård och sedan dra nytta av dina erfarenheter. Varje månad får du tips på vad du kan göra i trädgården, växthuset eller i krukorna inomhus samt läckra recept som tar tillvara det som just då finns i trädgården eller naturen.

Varje sida i boken är som ett konstverk i sig, prydd med ljuvliga färgteckningar av Ingrid af Sandeberg.

"Genomtänkt och vacker bok, med en lyckad balans mellan finstämda illustrationer och plats för egna anteckningar." Allt om Trädgård

Ingrid af Sandeberg är känd illustratör och har illustrerat bl a Vår kokbok och en rad böcker om äpplen. Stella Westerlund är konsthistoriker och trädgårdsskribent och arbetar på riksförbundet Svensk Trädgård. Annika Åberg har arbetat med reklam och information.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Trädgårdskalender. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig trädgårdskalender
  Gittan, 15 januari 2018

  Mycket trevlig trädgårdskalender. Bra format, skön att hålla och bläddra i. Bra utrymme för korta anteckningar. Tänkvärda tips varje månad. Kan användas flera år, så att man kan göra jämförelser.

 2. Superbra!
  Monica Brander, 6 februari 2017

  Precis vad jag hade letat efter. Så bra att man kan jmf flera år. Mycket nöjd!
  Kan väl tänka mig att köpa en till och ge bort.

 3. Användbar trädgårdskalender
  Kicki , 12 juni 2015

  En jättefin bok. Ny för mig. Trevligt att vecka för vecka skriva vad som händer och vad som jag gör i trädgården (sår, planterar). Små trevliga råd och enkla recept. Dessutom varar den 3 år vilket gör att jag kan jämföra från år till år vad som händer i min trädgård och när jag utför div sysslor i trädgården. En jättefin bok med vackra akvareller

 4. En bra presentbok till en enkel odlare
  Margareta Åsblom, 2 juni 2015

  Enkel, bra med plats, fin, intressanta tips, roliga recept, bra som stöd för minnet. Med enkel menar jag att den inte kräver något av mig utan hjälper mig i stället. Funderar på att köpa nästa del.

Visa alla 4 recensioner