Morrison och hamsterjakten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Katten Morrison (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2016-08-17
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Mimmi Tollerup
Dimensioner
287 x 215 x 7 mm
Vikt
352 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174691733
Morrison och hamsterjakten (inbunden)

Morrison och hamsterjakten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-08-17
107
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En underbar bok om katten Morrison, en lite självgod katt. Men han är snäll innerst inne. I den här första boken om Morrison får han konkurrens på hemmaplan.

Morrison älskar att bli kliad på magen och vill gärna ha grädde och god ost. Han är som en kung. Men så kommer en hamster till familjen, som faktiskt får namnet Kungen. Galna saker sker när Morrisons tillvaro ställs på ända och han inte längre är det enda husdjuret hos familjen. Hur ska det gå för det omaka paret Morrison och Kungen?

Morrison och hamsterjakten är en rolig, fyndig och fin berättelse ur en katts eller varför inte ett barns perspektiv. Både barn och vuxna har glädje av den här boken. Mimmi Tollerup illustrerar på ett fantasifullt och sätt.

Första delen i en planerad serie bilderböcker om katten Morrison. Ålder 3-6 år.

SANNA JUHLIN är författare och har gett ut böcker både för barn och vuxna.

MIMMI TOllERUP är illustratör och har ritat bilder till både barnböcker och skolmaterial. Bland annat serien om barndetektiven Emil Wern och serien om Blåbärspatrullen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Morrison och hamsterjakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin barnbok
    Villivonkansbooks, 10 februari 2017

    M. (Sonen 5 1/2 år) och jag har läst Morrison och hamsterjakten av Sanna Juhlin & Mimmi Tollerup. Det är en härlig liten historia om katten Morrison som ser sig själv som kung i huset. Tills en dag då familjen skaffar hamstern Kungen och han får konkurrens om uppmärksamheten. M. tycker att boken är bra och väldigt spännande speciellt då Kungen försvinner och Morrison försöker ställa allt till rätta. En väldigt trevlig start på en serie om Morrison, vi ser fram emot nästa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna