Hemliga trean och maskeradmysteriet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemliga trean (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2017-03-06
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Henrikson, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Johanna Kristiansson
Dimensioner
212 x 150 x 12 mm
Vikt
249 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174691832
Hemliga trean och maskeradmysteriet (inbunden)

Hemliga trean och maskeradmysteriet

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-03-06
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Författaren Sanna Juhlin är skicklig på att bygga upp spänningen, vilket gör att man vill veta mer och läsa vidare... En välskriven, varm och rolig bok, illustrerad i färg. Passar både som högläsning och för dem som kan läsa själva."

Bibliotekstjänst, Elsie Runnö

"Hemliga trean har alla förutsättningar för att bli en lika älskad och framgångsrik serie som LasseMaja serien!"

Belinda Graham, Tidningen Kulturvinden

Hemliga trean är tillbaka!

Tvillingarna Fanny och Felix i detektivklub ben Hemliga trean får ett nytt spännande fall att lösa när de är på maskeradfest.

Fanny och Felix är bjudna på maskeradfest till faster Agatha von Wassers stora herrgård. Där möter de festens andra gäster två gorillor, en maffiaboss, en superhjälte, en livs levande apa ... Självklart är farbror Charlie och hans lata hund Taggen också där. Det är upplagt för förvecklingar när Agatha von Wassers dyrbara smaragdhalsband försvinner. Det blir Hemliga treans uppgift att lista ut vem som tagit smyck et. Det gäller att tänka på alla detaljer och koppla ihop allt de har sett och hört.

En lättsam och spännande barndeckare, där läsaren får möta personer med olika bakgrund. Boken passar både för högläsning och för de som redan kan läsa själva. Andra delen i serien om Hemliga trean.

Ålder 69 år.

SANNA Juhlin har tidigare gett ut böcker både för barn och vuxna.

JOHANNA KRISTIANSSON är illustratör och serietecknare. Hon jobbar med barnböcker, läromedelsillustrationer, barnserier, korsord och pyssel.

I samma serie: Hemliga trean och blåbärsmysteriet

Sagt om första boken om Hemliga trean:

"Lättsam och välskriven barndeckare ... historien har ett bra flyt och passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva."

Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hemliga trean och maskeradmysteriet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättlästa mysterium
  Gullis lästips, 6 juli 2019

  Hemliga trean är en underhållande deckarserie fylld med olika spännande mysterium som tvillingarna Fanny och Felix löser tillsammans med sin detektivtokige farbror Charlie och hans lata hund Taggen.

  Det är en välskriven och lättläst bokserie med fantasifulla och klurig berättelse med humoristiska och oväntade upplösningar där snälla brott begås. Tillsammans med illustrationer som förtydligar, förstärker och förhöjer läsupplevelsen
  är det perfekta böcker som passar vid högläsning... Läs hela recensionen

 2. Uppskattad av hela familjen
  Barnboksfamiljen, 26 december 2018

  Under julhelgens bilfärder har jag högläst de fyra första böckerna om Hemliga trean som är en humoristisk barndeckare där tvillingarna Fanny och Felix bildar en hemlig detektivbyrå tillsammans med sin farbror Charlie.
  Charlie är utöver detektiveri också väldigt intresserad av teater och en hejare på att sy olika utklädningsdräkter. Detta intresse lyfts in i deras detektivbyrå och blir ett bra verktyg för att kunna lösa mysterium.

  Det finns väldigt många barndeckare på marknaden... Läs hela recensionen

 3. En serie som kommer att bli populär
  Kim M. Kimselius, 11 november 2017

  Sitter här och ler efter att ha läst Hemliga trean och maskeradmysteriet. Det här är en serie som jag tror kommer att bli mycket populär. Den är lättsam, spännande och så där galet tokig som man tycker om som barn. Sanna Juhlins raka, enkla språk fängslar och Johanna Kristianssons illustrationer förhöjer berättelsen. Ett bra team som förhoppningsvis kommer att bli lika älskade som Lasse-Maja böckerna. En bok jag varmt rekommenderar!

  Tvillingarna Fanny och Felix i detektivklubben Heml... Läs hela recensionen

 4. Spännande
  Villivonkansbooks, 28 mars 2017

  Hemliga trean och maskeradmysteriet av Sanna Juhlin & Johanna Kristiansson utgiven av Ordalaget Bokförlag
  Detektivklubben Hemliga treans medlemmar Fanny och Felix får ett fall att lösa. På faster Agatha von Wassers maskeradfest försvinner ett smaragdhalsband. Fanny och Felix börjar genast luska i vem som tagit det.
  Har läst boken ihop med sonen (6 år i maj). Han har lyssnat spänt på hela boken. När vi läst ut den, är hans första och enda kommentar Jättebra!! Han gillade den mycket. Ja... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Hemliga trean och maskeradmysteriet