Kroppen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-09-27
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Marie Helleday Ekwurtzel
Illustratör/Fotograf
Andrés Lozano
Dimensioner
286 x 207 x 15 mm
Vikt
539 g
SAB
uVb
ISBN
9789174691993

Kroppen

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-09-27

Slutsåld

"Kroppen är en bok som verkligen blev uppskattad hos mina vetgiriga pojkar som är sju och nio år! Det är en snygg och färgglad bok med tydliga illustrationer... En bok jag tror att det är svårt att tröttna på... Boktips och presenttips!"

Karin Askerin

"Alltid lika spännande att upptäcka och förstå den egna kroppen... Precis en sådan inblick ger den här boken... Stora och tydliga illustrationer... med frågor som får riktigt bra svar"

Barnboksprat, Marit Jonsson

Vad händer i kroppen?

Hur många ben finns i kroppen? Vad gör mitt hjärta? Varför måste jag andas?

Tydlig och snygg bok med 100 frågor och svar om kroppen som stillar den värsta kunskapstörsten. Och 70 flikar att lyfta på och upptäcka mer.

UPPTÄCK vad kroppens olika delar gör. TITTA IN i kroppen och se ditt skelett och dina muskler. LÄR DIG matens långa resa genom matsmält ningssystemet. TA REDA PÅ hur lungorna och hjärtat fungerar. SE hur fantastisk hjärnan är och TA EN NÄRMARE TITT på de fem sinnena.

På ett pedagogiskt sätt och med fina bilder får vi följa med och lära oss allt om kroppen. Illustratören fångar en härlig retrokänsla i bilder och färger.

I samma serie: BONDGÅRDEN
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En toppenbok
    Kaffeläsaren, 21 november 2017

    Hur många ben finns i kroppen? Vad gör mitt hjärta? Varför måste jag andas?
    Kroppen är en bok i serien Livet på Jorden. Den riktas till ålder 6-9 år och den passar sonen på 6 1/2 år alldeles utmärkt. Han är precis i den åldern, där han undrar massa om kroppen. Kroppen gav svar på många av hans funderingar och den fängslade han med alla flikar att öppna och de fina informativa bilderna. Boken är mycket pedagogiskt upplagd och inbjuder till att lära sig mer om kroppen. En bok vi kommer titta i och läsa många gånger om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Heather Alexander