Trädgårdens mysterier: Så fungerar det i din trädgård (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-03-02
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Håkan Elmqvist, Kicki Elmqvist
Originaltitel
How do worms work
Dimensioner
216 x 145 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Uf
ISBN
9789174692228

Trädgårdens mysterier: Så fungerar det i din trädgård

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-03-02

Slutsåld

"Bara att applådera... en högtidsstund för trädgårdsodlare. Stimulerande och lärorikt! En bok att njutningsfullt ladda med!"

Bibliotekstjänst, Annette Larsson

Nyfikna frågor och svar som hjälper dig att förstår hur allt i trädgården faktiskt hänger ihop.

Hur arbetar maskar? Hur lockar jag till mig fjärilar? Varför kan man inte köpa orkidéfrön? Är urin bra för växter? Varför är min kompost varm? Varför ger trädet många äpplen ena året men få äpplen nästa?

Naturen är verkligen fantastisk och fascinerande. I den här boken ger experthortonomen Guy Barter svar på alla möjliga tänkbara frå gor som trädgårdsodlare kan ha, och mer därtill.

Boken bjuder på en faktaspäckad resa genom trädgårdarnas och trädgårdsodlandets värld. Vet du vem som uppfann trädgårdstomten? Eller om jord kan tillverkas? Blir tomater salta av salt jord? Och hur mycket kan ett träd dricka?

Kapitel: Frön och plantor Blommor och frukter Under markytan Väder, klimat och årstider I trädgården

Boken innehåller teckningar, diagram och foton samt cirka 200 faktarutor. En perfekt gåva inte minst till alla trädgårdsodlare.

GUY BARTER är experthortonom och rådgivare för det välrenommerade The Royal Horticultural Society i Storbritan nien. Han har över 20 års erfarenhet.

HÅKAN OCH KICKI ELMQVIST har lång erfa renhet av att översätta naturböcker. Båda har bakgrund som lärare. Håkan är även biolog och expert på fjärilar. De har anpassat boken till svenska förhållanden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trädgårdens mysterier: Så fungerar det i din trädgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra info om trädgård
    Gunnar Sjörs, 23 maj 2018

    Besvarar på ett kunnigt sätt många intressanta frågor om trädgårdsskötsel. Borde dock ha anpassats bättre till svenska förhållanden. Tyvärr bristande svenska i en bitvis slarvig översättning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Guy Barter