Lägermysteriet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemliga trean (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2018-03-06
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Henrikson, Mattias (form)
Illustratör/Fotograf
Johanna Kristiansson
Dimensioner
210 x 150 x 14 mm
Vikt
277 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174692280
Lägermysteriet (inbunden)

Lägermysteriet

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-03-06

Slutsåld

"En välskriven, varm och rolig barndeckare."

Bibliotekstjänst, Elsie Runnö

 

"Lägermysteriet är en genomtänkt, rolig och finurlig bok med mustiga karaktärer och där Sherlock Holmes små grå celler får arbeta; lite Roald Dahl light med glimten i ögat. Och där man lär sig att människor och saker inte alltid är vad de ser ut att vara."

Susanna Holmlund, Sundsvalls tidning

 

Nytt fall för Hemliga trean!

Fanny och Felix är på ett läger för barn som behöver koppla ner från telefoner och sociala medier. På den lilla ön finns en mystisk fyr, en vaktmästare med lösskägg, en förrymd fånge och en heroisk minigris... Självklart är farbror Charlie och hans lata hund Taggen med!

En lättsam och spännande barndeckare, där lä saren får möta personer med olika bakgrund och lära sig att allt inte alltid är som det först verkar.

Boken passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva. Färgillustrationer.

Fjärde delen i serien om Hemliga trean. Varje bok är ett eget mysterium och går att läsa i valfri ordning.
Ålder 6 9 år.

I serien om Hemliga trean finns också:
Blåbärsmysteriet, Maskeradmysteriet och Hundmysteriet.

SANNA JUHLIN har tidigare gett ut böcker både för barn och vuxna.
JOHANNA KRISTIANSSON är illustratör och serie tecknare. Hon jobbar med barnböcker, lärome delsillustrationer, barnserier, korsord och pyssel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lägermysteriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättlästa mysterium
  Gullis lästips (Rönninge), 6 juli 2019

  Hemliga trean är en underhållande deckarserie fylld med olika spännande mysterium som tvillingarna Fanny och Felix löser tillsammans med sin detektivtokige farbror Charlie och hans lata hund Taggen.

  Det är en välskriven och lättläst bokserie med fantasifulla och klurig berättelse med humoristiska och oväntade upplösningar där snälla brott begås. Tillsammans med illustrationer som förtydligar, förstärker och förhöjer läsupplevelsen
  är det perfekta böcker som passar vid högläsning... Läs hela recensionen

 2. Bra serie

  Det finns väldigt många barndeckare på marknaden för denna ålder men "Hemliga trean" tycker jag är en av de bättre serierna. Dels är de väldigt roliga men sättet som teater och utklädnad vävs in gör att böckerna särskiljer sig och skapar en klart läsvärd serie. Böckerna är också välskrivna och behagliga att högläsa med ett bra flyt.

  A (8 år) tyckte att böckerna var riktigt roliga, speciellt när barnen ibland är utklädda till karaktärer de verkligen inte gillar. T.ex så får Felix klä... Läs hela recensionen

 3. Spännande och lättläst
  Kaffeläsaren, 3 april 2018

  Fanny och Felix i detektivklubben Hemliga trean är på ett läger för barn som behöver koppla av från mobiler och sociala medier. En mystisk fyr, en vaktmästare med lösskägg, en förrymd fånge och en modig minigris finns också på ön. 🐴
  Lägermysteriet är del fyra om detektivklubben Hemliga trean. Vi har läst två böcker tidigare i serien och gillat dem. Lägermysteriet är spännande nästan direkt, redan på väg till lägret börjar det hända grejer omkring tvillingarna Fanny och Felix. Myst... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sanna Juhlin