Resa genom rymden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2018-08-27
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
Glow in the dark: Voyage Through Space
Illustratör/Fotograf
Cornelia Li
Dimensioner
302 x 228 x 8 mm
Vikt
456 g
SAB
uUaa
ISBN
9789174692402
Resa genom rymden (inbunden)

Resa genom rymden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-08-27

Slutsåld

Med utvikningsbar affisch på solsystemet som lyser i mörker!

Upptäck rymden som du aldrig gjort tidigare. Följ med en liten astronaut och hennes rymdhund på en spännande resa genom vårt solsystem. I "Resa genom rymden" får du lära dig om alla planeterna. Dessutom finns uppslag om solen, asteroider och kometer. Resan börjar vid solen och fortsätter med stopp på samtliga planeter.

Varje planet får ett uppslag, där viktiga och spännande fakta presenteras i samspel med färgstarka illustrationer. Karaktären hos varje planet framhävs genom färger, närbilder och lagom mycket fakta som ger barnen en överskådlig och rolig introduktion till rymden.

Hur många månar har Uranus? Kan man gå på alla planeter? Varför är inte Pluto en planet? Var har planeterna fått sina namn ifrån? Vem var först på månen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Resa genom rymden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig faktabok på lagom nivå
    Kaffeläsaren, 3 oktober 2018

    Resa genom rymden är en faktabok som riktas mot ålder 6-9 år. Det är en väldigt bra faktabok med lagom innehåll i. Rymden går ju att nörda in på hur mycket som helst, men det känns som en mycket bra nivå för åldern, i den här boken. Det är väl avvägd mängd text runt varje planet som berättas på ett tilltalande sätt. Illustrationerna är fängslande och spännande att kika på. En extra bonus till boken är den självlysande planschen som medföljer! En faktabok om rymden som passar det rymdintresserade barnet som hand i handsken!

Visa alla 1 recensioner