Hur du överlever en zombieattack (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2019-09-16
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Illustratör/Fotograf
Chris King
Dimensioner
240 x 185 x 10 mm
Vikt
348 g
SAB
uB
ISBN
9789174692662
Hur du överlever en zombieattack (häftad)

Hur du överlever en zombieattack

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2019-09-16
159
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Skydda dig mot monsterangrepp!

Dödligt allvarliga tips om hur du överlever zombier, aliens, robotar, varulvar, vampy rer och köttätande jätteväxter! Boken tar begreppet överlevnadshandbok till en ny nivå.

Du kanske tror att du är ett proffs när du hamnar i knipa för du kan ju göra upp eld, använda kompass och klarar av att tälta en hel helg med dina föräldrar. Men har du råkat ut för ett robotuppror eller en invasion av aliens?

Här får du lära dig hur du känner igen zombier, varulvar, aliens, robotar, vampyrer, drakar, jät tar, och spöken. Du får lära dig strategier för att fly och vilka saker som är bra att ha med sig om du ger dig in i en strid mot dessa monster och övernaturliga varelser.

En spännande, läskig och rolig bok som presen terar fakta kring paranormala företeelser på ett annorlunda sätt. Mycket rikt illustrerad med både teckningar och foton.

KLARAR DU ATT: Hejda en zombie som sniffar på din hjärna? Brotta ner en fullvuxen varulv? Gillra en fälla åt en ond robot? Köra bort vampyrer när vitlöken har tagit slut i butikerna?

Ålder 912 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur du överlever en zombieattack
 2. +
 3. Sara och spanska sjukan : en berättelse om att överleva influensan 1918

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sara och spanska sjukan : en berättelse om att ... av Julie Gilbert (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hur du överlever en zombieattack. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst och lockande till läsning

  Hur överlever du om du träffar på en zombie, varulv eller liknande och hur funkar dem? Allt det och lite till tar denna bok/magazine upp. Den är förpackad som en serietidning och det bläddrades flitigt i den hemma hos oss.

 2. Lättläst, välillustrerad och underhållande!

  Detta är en mer underhållande och lättläst bok. Där du får tips på hur du känner igen jättar, överlever drakattacker och med all fakta du behöver för att klara av en köttätande växt. Detta är alltså inte en bok som förbereder för en eventuell krissituation på riktigt utan en läskig men rolig bok med ett lättläst upplägg. Kan säkert locka en del läsovilliga barn till läsning!
  Allt förpackat i ett otroligt välillustrerat format som för våra tankar till serietidningar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av W H Mumfrey

 • Alien Invasion Survival Handbook

  W H Mumfrey

  Resistance is Your Prime DirectiveHave you ever experienced a sensation of missing time? Have you ever found a metallic implant somewhere in your body? It's likely that you're a victim of alien abduction, and you don't even know it.Aliens are amon...

 • Official Underground 2012 Doomsday Survival Handbook

  W H Mumfrey

  The End is Nigh!Nuclear holocaust, supervolcano, asteroid impact, mega tsunami, alien invasion, zombie outbreak? Will the world end with a whimper or a bang?W.H. Mumfrey covers it all. From doomsday predictions that have occurred throughout histor...