Tavelmysteriet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemliga trean (del 6)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2019-09-27
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Sandra Fröjd
Dimensioner
212 x 152 x 15 mm
Vikt
286 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174692914
Tavelmysteriet (inbunden)

Tavelmysteriet

(4 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-27
99
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"En riktig bladvändare!... Kan läsas både av barn och vuxna med stort nöje... Den bästa delen i serien hittills"

Bibliotekstjänst, Alan Pejkovic

Sjätte fristående delen om detektiv klubben Hemliga trean!

Sagt om Hemliga trean:

Hemliga trean har alla förutsättningar för att bli en lika älskad och framgångs rik serie som LasseMaja-serien!

Belinda Graham, Tidningen Kulturvinden

Lättsam och välskriven barndeckare ... historien har ett bra flyt och passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva.

BTJ

En tavla är stulen!

En tavla försvinner just innan skolans konstutställning! Ett nytt spännande fall för Hemliga trean. Farbror Charlie har fått ett jobb som assistent till den kända konstnärinnan Carmen Ronaldo. Hon ska besöka Fannys och Felix skola och vara med på deras konstutställning med en egen tavla. Men innan gästerna hinner an lända har tavlan blivit stulen! Hemliga trean börjar genast leta efter tjuven.

Vi får träffa märkliga personer på skolan alla kan vara misstänkta. Rektor Sven Larsson, klassföreståndare Helga Blom, vaktmästa re Tapio, klasskamraten Kevin och rektorns barnbarn Lasse som bara vill äta choklad. Vem är den skyldige? En mysig, spännande och rolig pusseldeckare med härliga illustrationer!

Ålder: 6 9 år.

SANNA JUHLIN har tidigare gett ut böcker för både barn och vuxna.

SANDRA FRÖJD är illustratör och har bl a illustrerat för Kamratposten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tavelmysteriet
 2. +
 3. Superhjältemysteriet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Superhjältemysteriet av Sanna Juhlin (inbunden).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tavelmysteriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok där man får lista ut vem som gjort det

  Gustav 9 år:
  Det här är sjätte delen i serien om detektivklubben Hemliga Trean men man kan läsa den fast man inte läst de andra. Jag har inte läst de andra böckerna. Det är en lättläst bok och ok med text.

  Hemliga trean är tvillingarna Fanny och Felix och deras farbror Charlie. Även Taggen farbror Charlies hund får vara med. Det är en tavla som försvinner spårlöst under en konstutställning på barnens skola precis innan gästerna ska komma. Hemliga trean har utrustning för att ta f... Läs hela recensionen

 2. Väldigt bra!
  Kaffeläsaren, 8 december 2019

  Tavelmysteriet är den sjätte boken i serien om Hemliga trean där tvillingarna Fanny och Felix samt deras farbror Charlie löser olika mysterier. Böckerna går att läsas fristående eller i ordningsföljd. Den här gången är det dags för konstutställning på tvillingarnas skola, med Carmen Ronaldo som är en välkänd konstnär. Men det dröjer inte länge förrän en tavla blivit stulen och Hemliga trean har fått ett nytt uppdrag att lösa.

  Det är roligt att få hänga med Hemliga trean igen! Det är... Läs hela recensionen

 3. Härligt spännande och humoristisk deckare!
  Lollos bokhörna, 24 november 2019

  En tavla försvinner just innan skolans konstutställning! Ett nytt spännande fall för Hemliga trean. Farbror Charlie har fått ett jobb som assistent till den kända konstnärinnan Carmen Ronaldo. Hon ska besöka Fannys och Felix skola och vara med på deras konstutställning med en egen tavla. Men innan gästerna hinner an-lända har tavlan blivit stulen! Hemliga trean börjar genast leta efter tjuven.

  Det här är den sjätte delen om detektivklubben Hemliga Trean. Som tidigare böcker tycker ja... Läs hela recensionen

 4. Skapar läslust!

  Tavelmysteriet är sjätte boken i serien "Hemliga trean".
  Hemliga trean är en barndeckareserie där vi får följa syskonen Felix och Fanny och deras farbror Charlie som tillsammans har en hemlig detektivbyrå.
  I "Tavelmysteriet" så har Charlie fått ett tillfälligt jobb på barnens skola. Under tre dagar ska han jobba som assistent till en känd konstnär som har ett konstprojekt med skolans elever. Men plötsligt så har någon stulit konstnärens tavla och Hemliga trean försöker lista ut vem ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sanna Juhlin