Dolda tecken (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2020-01-14
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
206 x 150 x 11 mm
Vikt
343 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174693041

Dolda tecken

Kartonnage,  Svenska, 2020-01-14
132
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Dolda tecken är en mycket välskriven, lågmäld och trovärdig spökhistoria... En mycket läsvärd berättelse. Betyg 5 av 5."

Bibliotekstjänst, Kerstin Hagstrand-Velicu

"Mysig, ryslig, spännande, mystisk och lite kuslig. Gillar även språket som används i boken... Betyg: 4,5 av5"

Barnens boktips

"Yrvaket satte jag mig upp i sängen, rak som en pinne. Det var mörkt i rummet. Ändå visste jag instinktivt varför jag hade blivit väckt. Det var någonting utanför fönstret. Någon som knackade."

Hur kan plötsligt en trasig radio fungera? Vad är det för knackningar på fönstret? Och vem ritar överkryssade fredsmärken på väggarna?

Istället för skidsemester med bästa kompisen tvingas Fabian tillbringa sportlovet i Villa Frid hem, ett hus som hans pappa har ärvt. Dess utom ska den nya, lite konstiga tjejen i klassen följa med. Redan första natten börjar oförklar liga saker hända i det gamla huset. En trasig radio börjar sända gamla nyheter, mystiska knackningar hörs på fönsterrutan, överkryssade fredsmärken dyker upp lite varstans. Spökar det i Villa Fridhem?

Fabian och Julia börjar genast undersöka vad de dolda tecknena betyder, och de förstår snart att något som hände för länge sedan gör sig påmint. Under tiden växer en vänskap fram.

EMMA ASKLING fångar mystik och vardag och skriver fram en spännande berättelse om det för gångna och vänskap i nutid.

Hon har tidigare gett ut ett flertal böcker för barn och unga, som En bästis, tack!, Kompisar online och Vänner för alltid?. I samma genre som Dolda tecken har hon skrivit Det övergivna huset och Rummet på vinden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Askling