I väntan på mitt ovanliga liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-03-13
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174693409
I väntan på mitt ovanliga liv (e-bok)

I väntan på mitt ovanliga liv (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-13
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Välskrivet med humor och hög igenkänning för unga!

13-åriga Silas lever ett helt vardagligt liv som kanske är lite för vanligt, för förutsäg-bart. I Silas lägenhetshus bor djävulen på botten (mobbaren Viggo) och ängeln på toppen (coola, snygga, orädda Narin). Silas är upp över öronen förälskad i Narin, men trots att de går i samma klass har de aldrig pratat. Silas enda vänner är 80-åringarna Gun och Åke och deras hund Tubben. Silas känner att någonting måste hända. Hur ska han kunna komma närmare Narin? Tillfället kom-mer när klassen ska på lägerskola och paddla kanot i två dagar, och Silas börjar spinna ihop en plan. Men det som började som en perfekt plan slutar riktigt illa. Samtidigt måste Åke in på sjuk-huset. Kommer han att klara sig? Och vad kom-mer att hända med Gun, kiosken och Tubben?

"I väntan på mitt ovanliga liv" är en humoristisk berättelse för unga med mycket hjärta. Med hög igenkänning tar Pär Sahlin upp teman som vänskap, kärlek, familj, mobbing, identitet och att våga stå upp för sig själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I väntan på mitt ovanliga liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och träffsäker
    Barnboksfamiljen, 26 april 2020

    Vi får följa trettonåriga Silas som bor tillsammans med sin familj i ett nedgånget hyreshus. Här bor också Narin som Silas är hemligt förälskad i, men även Viggo som varje dag gör Silas's liv till pest.
    Silas är rätt ensam förutom sina bästa vänner Gun, Åke och Tubbe. Alltså det åttioåriga paret som driver kvarterets spelbutik samt deras hund. Där hänger han varje eftermiddag och trivs rätt bra. Men ändå vill han att hans liv ska ta fart - hur ska han få Narin att lägga märke till honom?... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om I väntan på mitt ovanliga liv