Det brinner, Chamir! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Chamir (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-04-02
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174693508
Det brinner, Chamir! (e-bok)

Det brinner, Chamir! E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-04-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Stor ungdomslitteratur... Angelica Öhrns styrka ligger i hur hon med ett enkelt och rakt språk skapar både stora rymder och intimitet" Vestmanlands läns tidning

Spänning i sommarhettan!

Julias högsta dröm är på väg att bli sann. Snart är hon hästägare och det perfekta sommarlovet väntar. Eller? Om bara Chamir går igenom veterinärsbesikt-ningen blir hon Julias egen häst. Då väntar det perfekta sommarlovet. Men det blir inte som Julia har tänkt sig. Det är den varmaste sommaren på länge; torka och bränder sprider sig och foderbristen blir påtaglig.

Och plötsligt befinner sig Julia och Chamir i fara. Värmen trycker, paniken växer och spänningen med foderbristen stegras. Hur ska det gå för hästarna i stallet? Kommer Julia att få ett perfekt sommarlov till slut?

En aktuell bok om hur klimatet kan påverka oss och hur människor hanterar sin oro på olika sätt.

Det brinner, Chamir! är en spännande bok för alla hästintresserade och för alla som växer upp och ställs inför situationer som man inte alltid kan påverka men som man på något vis måste hantera.

ANGELICA ÖHRN har gett ut Drömmen om Chamir och Chamir och sommarpokalen. Det brinner, Chamir! är en fristående fortsättning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Angelica Öhrn