Flickan från andra sidan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-06-04
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174693812
Flickan från andra sidan (e-bok)

Flickan från andra sidan (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-06-04
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Den välskrivna berättelsen flätar samman dåtid med nutid till en gåta att försöka lösa, där det realistiska och magiska har sina givna roller. Betyg 4 av 5." Bibliotekstjänst

Magisk realism, relationer och spänning!

Sista sommaren innan högstadiet blir en sommar Maja aldrig kommer att glömma. Maja, tretton år, ska spendera sommarlovet i ett torp vid en sjö med sin pappa och, till Majas besvikelse, hans nya flickvän. -Majas- mamma dog i cancer när hon var nio och hon vill helst ha pappan för sig själv. Hon har nästan inga vänner och musiken från 1980-ta-let är hennes livlina. Den påminner henne om mamman. Så möter Maja Johanna, en flicka som bor i huset på andra sidan skogen. Johanna är en -annorlunda flicka, men hon och Maja blir snabbt vänner till och med musiken har de gemensamt. Men det är något mystiskt med Johanna. Ibland kan hon dyka upp från ingen-stans. Eller vara borta helt plötsligt när andra personer är i närheten. Vad bär hon på för hemlighet? Och vem är Luffar-Bo som stryker omkring i skogen. Vad vill han Maja?

En medryckande, varm och spännande mys-rysare för slukaråldern. Relationer står i fokus men samtidigt vävs en fängslande historia från det förgångna samman med nuet och mystiken tätnar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Helgesson