Så hjälper du djuren i din trädgård : inspirerande idéer för en rikare trädgård och biologisk mångfald (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-03-03
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Håkan Elmqvist, Kicki Elmqvist
Dimensioner
220 x 148 x 24 mm
Vikt
542 g
SAB
Qe
ISBN
9789174693850
Så hjälper du djuren i din trädgård : inspirerande idéer för en rikare trädgård och biologisk mångfald (inbunden)

Så hjälper du djuren i din trädgård : inspirerande idéer för en rikare trädgård och biologisk mångfald

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-03
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fler humlor och bin i din trädgård!

Öka den biologiska mångfalden i din träd gård och hjälp det vilda växt- och djur livet. Alla som äger en trädgård kan göra skillnad och denna innehållsrika bok visar hur. Här presenteras över 100 frågor och svar på hur du kan tänka kring möjligheterna i din trädgård.

Här får svar på frågor som:

Hur anlägger jag en naturdamm? Var placerar jag bäst en fågelholk? Borde jag har ett bihotell? Kan jag odla utan kemikalier? Vilka blommande växter lockar pollinerare? Hur kan jag hjälpa igelkottarna? Är larver bra? Är alla träd lika bra för djurlivet? Vad gör spindlar för nytta? Ska jag mata fåglarna året om? Var bor humlorna?

Praktiska råd och fascinerande fakta en bok som du förhoppningsvis kommer att ha mycket glädje av. Rikt illustrerad med teckningar och foton.

HELEN BOSTOCK är rådgivare i trädgårdsfrågor vid Royal Horticultural Society med många års erfarenhet. SOPHIE COLLINS har författat drygt 20 böcker. HÅKAN och KICKI ELMQVIST har lång erfarenhet av att översätta naturböcker. Båda har bakgrund som lärare. Håkan är även biolog och expert på fjärilar. De har anpassat boken till svenska förhållanden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Så hjälper du djuren i din trädgård : inspirerande idéer för en rikare trädgård och biologisk mångfald
 2. +
 3. Naturligtvis : biologisk mångfald i din trädgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturligtvis : biologisk mångfald i din trädgård av Justine Lagache (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Så hjälper du djuren i din trädgård : inspirerande idéer för en rikare trädgård och biologisk mångfald. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin och pedagogisk bok om mångfald

  AC:
  Så hjälper du djuren i din trädgård har många inspirerande ideér för en rikare trädgård och biologisk mångfald. Dessutom är det en vacker och fin bok!

  Över 100 frågor presenteras och svaras på och det är väldigt inspirerande att titta i denna bok. Man får praktiska råd och lär sig fakta. Boken är pedagogiskt upplagd och man bläddrar gärna i den.

  Jag tycker att upplägget gör så att även ett barn kan läsa boken. De lär sig fakta samtidigt som de kan inspireras till egn... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna