Moderna antikviteter (inbunden)
På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2022-08-19
Upplaga
4
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Dimensioner
256 x 200 x 20 mm
Vikt
936 g
SAB
Ih.5
ISBN
9789174695069
Moderna antikviteter (inbunden)

Moderna antikviteter

Inbunden Svenska, 2022-08-19
239
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"För den som är intresserad av modern design och dess historia är detta en lysande introduktion som levererar kunskap, en hel del härlig nostalgi samt inspiration till att inreda."

BTJ nr 19, Erika Storme Martinger

 

Det handlar om moderna klassiker, nostalgi, design och fakta! Moderna antikviteter är en faktaspäckad, rikt illustrerad och vackert formgiven bok om hela 1900-talets älskade svenska antikviteter och formgivare. Om stilar och material, om viktiga utställningar och designföretag. Det är även en praktiskt användbar bok, eftersom priser anges från de senaste årens auktioner.

Moderna antikviteter har blivit en klassiker för alla intresserade av antikviteter. I denna 4:e reviderade upplaga har bland annat samtliga prisuppgifter reviderats. En del nya bilder har tillkommit.

Här berättas om Stig Lindberg, Josef Frank och Sigvard Bernadotte, om NKs textilkammare, det första IKEA-varuhuset och Svenskt Tenn. Och om de allra senaste årens formgivare, vars produkter redan säljs på auktionsverken. En härlig kombination av användbar handbok, nostalgiresa och faktarik uppslagsbok.

JANE FREDLUND har skrivit ett 20-tal böcker om antikviteter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Moderna antikviteter
 2. +
 3. Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa träd... av Liselotte Fritz (inbunden).

Köp båda 2 för 575 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jane Fredlund

 • Stora antikboken : fakta, tumregler, skötsel

  Jane Fredlund

  "En utmärkt guide för den antikintresserade." Nils-Olof Bjellvi, Bibliotekstjänst "Enormt fin bok!" Pär Fontander, P4 Stockholm "En utmärkt uppslagsbok för den antikintresserade." Tidningen Året runt Det finns ett sto...

 • Swedish design : and important influences

  Jane Fredlund

  1900-talets design i Sverige och Skandinavien! En faktaspäckad, rikt illustrerad och vack¿ert formgiven bok om 1900-talets älskade svenska antikviteter och formgivare, om stilar och material, om viktiga utställningar och designföretag. Här berätta...