Branden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-02-13
Förlag
Ordalaget Bokförlag
ISBN
9789174695656
Branden (e-bok)

Branden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2023-02-13

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag läser väldigt mycket ungdomsböcker och blir ibland ganska blasé, men den här boken höjde sig över mängden. Bra dramatik. Trots perspektivbytena var det lätt att hålla ordning på personer och handling och jag är säker på att den kommer att fungera även för ungdomar med läsmotstånd."

Lena Wellman, barn- och ungdomsboksbibliotekarie

Tonåren en tid med intensiva och drabbande känslor, både hos killar och tjejer. Sebbe, Hedda och Ali går i nian och livet kretsar kring kärlek, åtrå, kompisar och skola. Sebbe fyller snart 15 år och känslorna svallar mellan honom och Hedda. De har hittat ett ödehus i skogen som har blivit deras egen plats att vara på. Och på Sebbes födelsedag har de bestämt att de ska gå hela vägen. Men innan dess kan mycket hända ...

Ali, Sebbes bästa kompis, bär på hemligheten att han är förälskad i Hedda. Vad ska han göra när han blir vittne till något som han bara inte kan hålla för sig själv? Kan han svika sin bästa vän?

HANNA LANDAHL skriver med stor igenkänning med ett målande, enkelt språk och på ett ungdomligt sätt dras vi in i relationer och tonårstankar.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Landahl