Änglar i mitt hår (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2012-09-10
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
Angels in my Hair
Medarbetare
Petrovsi, Monika O (form)
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
154 g
SAB
Lz Byrne, Lorna,202.15092,Ceaa
ISBN
9789174750348
Änglar i mitt hår (pocket)

Änglar i mitt hår

(45 röster)  |  Läs 11 recensioner
Pocket Svenska, 2012-09-10

Slutsåld

Bokens författare Lorna Byrne har så länge hon kan minnas sett änglar och de har ständigt varit hennes vänner, följeslagare och vägledare. Nu berättar hon historien om sitt liv och vi får möta änglarna från andevärlden, som hon menar alltid finns omkring oss.

När Lorna var två år gammal sa en läkare till hennes mamma att han misstänkte att Lorna var efterbliven. Hennes familj hade lagt märke till att hon ofta var frånvarande och verkade befinna sig i en annan värld. Sanningen var att Lorna faktiskt var någon annanstans: hon var hos änglarna. Hon tittade på vad de gjorde, hon pratade och lekte med dem. Som hon ser det har hon alltid levt mellan två världar: den mänskliga världen och andevärlden.
Under många år trodde hon att alla andra också kunde se det hon såg, men änglarna sa till henne att det skulle vara deras hemlighet. Det är först nu, med den här boken, som hon för allra första gången berättar om mycket av det hon har sett genom åren.
I Änglar i mitt hår får vi följa Lornas liv med änglarna och hennes önskan är att alla som läser den här boken ska upptäcka att de inte är ensamma, att det alltid finns en skyddsängel vid deras sida för att hjälpa dem oavsett vilka svårigheter de hamnar i.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Änglar i mitt hår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En andlig bok
  Siv Sporrong, 14 augusti 2015

  Jag blev besviken var inte vad jag väntat mig. Bitvis var boken mycket gripande, upplevde den som att samma tema upprepades om och om igen, jag tror att man måste vara djupt troende för att fullt ut uppskatta denna boken.

 2. Änglar i mitt hår
  Rose-Marie, 12 augusti 2015

  Fint beskriven om änglars närvaro i en kvinnans liv, från den hon var barn. Man får följa änglars närvaro och guidning under hela hennes uppväxt och vuxna liv.

 3. Ett glädjebudskap
  Richard Allard, 7 april 2015

  Jag blev ganska tagen av denna bok, som på ett så enkelt, naturligt och intressant sätt berättar det som många människor i alla tider upplevt. De har kallats helgon, mystiker mm. Den andliga sidan hos människan ses av många idag som något mystiskt, skrämmande, konstigt eller existerar inte alls. Här berättar Lorna att den andliga världen inte är något konstigt alls. Den ingår i allas våra liv som något naturligt. Många kan se denna värld vid enstaka tillfällen, mer permanent eller bara som fl... Läs hela recensionen

 4. Älskar hennes böcker.
  LSJ (Söderköping), 11 september 2014

  Lättsamt skrivet under ett allvarligt andligt synsätt. Fin och mjuk som bomull känns känslorna om hennes familj och de människor hon hela tiden hjälper.

 5. LÄS DEN!
  J, 11 juni 2014

  En underbar bok! Författaren verkligen bjuder in en som läsare i sitt eget liv och i änglarnas gemenskap. Den är både vacker och sorgsen på samma gång. Har också läst Lorna Byrnes andra böcker om änglar och de är lika fantastiska de också.

 6. Jag hade mycket större förväntningar på denna bok,...
  Agneta Bergdahl, 2 januari 2014

  Jag hade mycket större förväntningar på denna bok, blev lite besviken. Kan vara att jag hade för stora förväntningar på den.

 7. Med en sån trovärdighet är det omöjligt att inte tro...

  Med en sån trovärdighet är det omöjligt att inte tro på änglar. Älskar den berättande självbiografin. Den är lätt en läsvärd bok som jag varmt rekommenderar.

 8. Jag älskar boken, det är första gången som jag läser...

  Jag älskar boken, det är första gången som jag läser självbiografi om änglar. Jag läser annars bara böcker om det andliga. Sedan jag börjat läsa änglar i mitt hår så pratar jag varje dag med min skyddsängel (jag vet att han/hon hör mig), fast jag får inte det bekräftat. Man lär sig allt om änglar. Boken är så vacker.

 9. Lorna skriver om sitt liv på ett mycket öppet och...
  Mariane Sjöstrand, 24 september 2013

  Lorna skriver om sitt liv på ett mycket öppet och känsligt sätt. Jag pendlade mellan skratt och tårar när jag läste den. Hon lyfter fram ett fint budskap till sina medmänniskor.

 10. Jag kunde inte sluta läsa. Blev djupt berörd av Lornas...
  Birgitta Orrefur, 1 juli 2013

  Jag kunde inte sluta läsa. Blev djupt berörd av Lornas berättelse. Läs den!

  I början av juni träffade jag Lorna i Birmingham på ett " Lorna speaking event". Vi var 300-400 personer där och hon fyllde rummet med närvaro och värme. Har aldrig varit med om något liknande. Läser nu "A Message of Hope from the Angels". Rekommenderas varmt!

 11. Jag gillade boken jättemycket. Jag och min man var...
  Anna Christina Nyberg, 15 april 2013

  Jag gillade boken jättemycket. Jag och min man var inne i en väldig tuff period då vi blev anklagade för saker av ett fastighetsbolag. Jag satte mig och försökte få kontakt med min mormor. Jag satt och blundande och bad min mormor om råd, då hon alltid hade bra lösningar på olika situationer man hamna i. Då får jag en stark pirrande känsla i min högra handflata och blir tillsagd att titta ned. Då ser jag min mormors hand i min och blir jätterörd, jag blir glad och tackar för att hon kommit oc... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner