Amazing Grace (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2012-03-01
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Karin Andrae
Originaltitel
Amazing Grace
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Hce
ISBN
9789174750454
Amazing Grace (pocket)

Amazing Grace

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-03-01

Slutsåld

Det är en varm majkväll i San Francisco. I salongen på Ritz-Carlton håller en celeber skara en välgörenhetsauktion. Allt flyter perfekt, tills några minuter före midnatt, då en jordbävning får hela byggnaden att börja skaka. Glaset i salongen krossas och strax därefter slocknar ljuset

Fyra människors livsöden kommer att beröra varandra i efterdyningarna av katastrofen. Sarah Sloane, vacker hustru till en finansman, ser sin välordnade tillvaro rämna. Grammybelönade sångerskan Melanie Free, kommer till en vändpunkt i sin karriär. Fotografen Everett Carson, en f d krigskorrespondent finner en ny uppgift mitt i kaoset. Och syster Maggie Kent, en nunna inser omedelbart att hon står inför sitt livs insats i uppröjningsarbetet.
Medan staden sakta återhämtar sig, kommer en kedja av händelser att påverka de fyra överlevarna. För Sarah börjar det med upptäckten av ett fruktansvärt svek, följd av en styrka hon inte trodde att hon hade. För Melanie, som blivit volontär vid ett flyktingläger, öppnar sig nya möjligheter. Och Everett kommer att uppleva en omvälvande vänskap med Maggie, som hjälper honom att bygga upp en ny tillvaro ur spillrorna en relation som samtidigt förändrar Maggies eget liv.
När sedan årsdagen av jordbävningen närmar sig, har ödet nya överraskningar i beredskap åt dem. Mitt i sorgen finns också rum för kärlek, hoppfullhet och en känsla av förunderlig nåd inför en ny framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Amazing Grace. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En sträckläsarbok
    Katarina Lundkvist, 11 september 2014

    Den här boken kändes bra att läsa. Den ger hopp och tilltro till andra människor.
    De är ett gäng som drabbas av en jordbävning, efter det skapas otroliga vänskapsband. Danielle Steele levererar

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Amazing Grace