Feber (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mercy Falls vargar (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2012-02-01
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Linger
Medarbetare
Stengel, Christopher (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
150 g
SAB
uHce
ISBN
9789174750720
Feber (pocket)

Feber

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-02-01

Slutsåld

Förra året var det här vad jag ville. Jag hade många skäl att önska att jag var en del av vargflocken i skogen bakom mitt hus. Men nu iakttar jag inte längre vargarna och väntar på att en av dem ska komma till mig. I stället är det vargarna som iakttar mig och väntar på att jag ska komma till dem.
Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Feber. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den här boken var nog bättre än förra. De verkar så...
    bokbruden (ö-vik), 8 september 2013

    Den här boken var nog bättre än förra. De verkar så kära och det var så sorgligt sen, jag lider med Sam och Grace. Jag gillar Cole och Isabel! De är intressanta och jag hoppas de får ihop de tillslut ändå. Jag längtar förväntansfullt tills nästa bok.

  2. Älskade bokserie!
    Frida, 23 april 2012

    Längtade efter den andra boken som en tok hemma efter den första. Frost är en ny skildring av "varulven" och allt känns så mänskligt. Alla vackra känslor, händelser och ångern. Jag är nöjd med alla tre böcker men tvåan är helt klart en favorit.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maggie Stiefvater