Den vita katten (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Berörarna (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2012-07-31
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
The White Cat
Medarbetare
Törnberg, Evelina (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
157 g
SAB
uHce
ISBN
9789174750805
Den vita katten (pocket)

Den vita katten

(2 röster)
Pocket Svenska, 2012-07-31

Slutsåld

Tänk om dina drömmar plötsligt kändes mer verkliga än dina minnen?
Cassel Sharpe kommer från en släkt som i århundraden kunnat manipulera känslor, minnen, lycka och död de är berörare. Beröring är olagligt, vilket gör dem alla till brottslingar. Men Cassel, som är den yngste sonen till en känsloberörare, har inte den förmågan. Hans mörka hemlighet är av en annan sort för tre år sedan dödade han sin bästa vän Lila.
Cassel har sedan dess omsorgsfullt upprätthållit en så gott som normal identitet, eftersom allt han vill är att förtränga de oerhörda skuldkänslor han bär på. Han försöker också undvika sin familj, som han vet samarbetar med maffian. Men när hans skrämmande mardrömmar om en vit katt sammanfaller med hans två bröders hotfulla beteende, så känner han instinktivt att något är mycket fel, och fasaden rämnar. Bit för bit börjar Cassel pussla ihop trassliga minnesfragment, och med det uppdagas en konspiration långt mer komplicerad och farlig än han kunnat ana.
Magi, brutal action och en hel del romantik i en och samma bokserie! Holly Black är ingenting mindre än en tvättäkta thrillerförfattare. Historien om Cassel och Lila lämnar inte någon oberörd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den vita katten