Ingen sommar utan dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Belly (del 2/3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2012-05-03
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Översättare
Lina Erkelius
Originaltitel
It's Not Summer Without You
Medarbetare
Thörnberg, Evelina (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
142 g
SAB
uHce
ISBN
9789174750812
Ingen sommar utan dig (pocket)

Ingen sommar utan dig

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-05-03

Slutsåld

Så länge Belly kan minnas, har hon och hennes familj tillbringat varje sommar vid havet, tillsammans med de hon håller allra kärast, bröderna Jeremiah och Conrad och deras mamma Susannah. Men i den obeskrivliga sorgen efter Susannah, som under våren gått bort i cancer, måste de alla ompröva sina förtroenden för varandra.
Under den förra, speciella sommaren hände något mellan Belly och Conrad. Belly, för alltid yngst i skaran, hade vuxit upp. Hon hade blivit vacker en sanning som inte ens den självsäkra, snygga Conrad kunde bortse ifrån, och inte hans yngre bror heller. Men trots ömsesidiga, starka band vet ingen av dem längre var de står.
Framför en kuliss av minnesbilder och förflutna scener, får både Belly och Jeremiah den här gången berätta historien.
Den här boken är, som någon har skrivit: the second ultimate beach read, one with a bit of autumn and serious coolness to it". Jenny Han har förmågan att bokstavligt talat låta läsaren smaka på stämningarna - som salt havsluft, bitterljuv höstkyla och sällsam lycka. Knivskarp närvaro och vibrerande klanger suger tag och tvingar läsaren att dra efter andan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen sommar utan dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lika bra som första boken!
    Malin H, 10 juni 2012

    Den här boken var lika bra som den första boken i trilogin men inte heller denna hade det där lilla extra som skulle göra att jag älskade den. Jag gillar att det är lite mer sorg och känslor i den här boken och att Belly har växt till sig lite. Hon är fortfarande otroligt irriterande och barnslig emellanåt men det får man väl ta.

    Några kapitel är skrivna ur Jeremiahs synvinkel och det gillar jag också, då han verkar vara en väldigt trevlig och ödmjuk kille. Och vilken cliffhanger på slutet - nu är jag nyfiken på sista boken!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ingen sommar utan dig